Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania dispută al patrulea derby stagional cu CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.03.2016

U-Banca Transilvania primește mâine vizita celor de la CSU Atlassib Sibiu, derby-ul Ardealului contând pentru etapa cu numărul opt din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Clujenii vor încerca să își refacă moralul după ce au suferit o înfrângere dură în etapa precedentă, pe parchetul celor de la Steaua CSM EximBank. U-BT a primit 100 de puncte de la trupa lui Claudiu Fometescu, reușind să înscrie doar 82. Anterior, ardelenii reușiseră două victorii la rând, învingând pe teren propriu atât pe SCM U Craiova, cât și pe CSM CSU Oradea.

Sibienii, în schimb, fac deplasarea la Cluj cu moralul ridicat, reușind prima victoria din acest sezon în fața lui BC Mureș Târgu Mureș. Galben-albaștrii s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 86-76. CSU Sibiu a bifat, astfel, cel de-al doilea succes în grupa valorică 1-6.   

Cele două rivale se întâlnesc pentru a patra oară în acest sezon, ultimul derby având loc la începutul lunii martie. Atunci, U-BT s-a impus în Sala Transilvania la 11 puncte diferență: 76-65. Baschetbaliștii lui CSU Sibiu și-au adjudecat o singură victorie din primele trei, câștigând partida de la jumătatea lunii decembrie, disputată tot în Sala Transilvania, cu scorul de 66-65. Scorul a fost extrem de strâns și la prima confruntare din actuala ediție de campionat, U-BT triumfând cu doar trei puncte diferență: 77-74.

În momentul de față,  U-Banca Transilvania se află pe locul 3 în clasamentul LNBM, cu 48 de puncte, acumulate în urma a 19 victorii și 10 înfrângeri. CSU Atlassib Sibiu a bifat 15 victorii și 14 înfrângeri până acum și ocupă poziția a șasea, cu 44 de puncte.

Partida dintre U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu se joacă miercuri, de la ora 19, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Meciul nu va fi televizat.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    multumiri...
    ..celor de la Digi pentru programarea meciurilor.....Craiova-Steaua e sigur mai interesant??!!
    HAI CSU!

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Pacat !
    Eh, toate sunt interesante, dar evident nu cele de liga 2 de fotbal pe care le transmite Digi in loc, gen Bucovina Pojorata - Rapid, etc.

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Hai baietii de la Sibiu, faceti-ne si voi o bucurie si bagati o bataie in Nea Marcel. Inca o sfortare mnacar, cu ultimele resurse de energie dupa meciul cu Muresul:D

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      rugaminte...
      ...lasati-l sa mai stea,vine PO si jucam (din nou) cu voi!

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eu il las, da pe voi cred ca va scoate din primul tur prin valoarea jucatorilor. Numai ca pierde baschetul...acuma sincer ce ai prefera vremurile cand se terminau meciurile 105-103 cu Misha si Vulc, vremurile cand Schomers se duela cu Baldwin, sau ce vezi acuma?:D

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    De fapt stiu eu de ce il vreti voi pe Tenter....probabil ar fi un decisiv la Cluj si atunci sa te tii ca nu il mai avem pe Silvasan:)))

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      :)) zici tu bine ce zici

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    ..
    Cu Tenter avem si noi șansa noastră!..părerea mea....

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Cu Tenter cel de azi toata lumea are o sansa...da la cum trage Muresul tare mi-e sa nu cumva sa vrea ei mai tare sa joace cu U, c-apoi ne-o batut batutu

      cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!