Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu se întâlnesc în primul tur al Play-Off-ului

Paul Olar

Paul Olar
17.04.2016

Liga Națională

Play-Off

Turul I

Sala Sporturilor Horia Demian

0 Fișa meciului 0

U-Banca Transilvania și CSU Atlassib Sibiu își dau întâlnire în prima rundă a Play-Off-ului, ediția 2015/2016. Prima confruntare are loc luni, 18 aprilie, cu începere de la ora 19:30. Întrucât Sala Polivalentă a fost ocupată cu FED Cup, disputele vor avea loc la Sala „Horia Demian”.

Seria aduce față în față ocupantele pozițiilor trei, respectiv șase la sfârșitul sezonului regulat. Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au încheiat stagiunea cu un bilanț de 20 de victorii și 12 înfrângeri. De asemenea, gruparea de pe malul Someșului și-a îndeplinit săptămâna această un prim obiectiv, devenind câștigătoare a Cupei României. Clujenii i-au învins în finală pe orădenii de la CSM CSU, scor 82-75.

De partea cealaltă, CSU Atlassib Sibiu a înregistrat 16 succese și tot atâtea eșecuri. Trupa pregătită de către Dan Fleșeriu a reprezentat una dintre surprizele actualei ediții de campionat. Cu un buget modest față de principalele candidate la titlu, sibienii au revenit în Play-Off și chiar au învins adversari bine cotați. Spre exemplu, CSU Atlassib a răpus pe Steaua CSM EximBank, BC Mureș sau U-BT, viitoarea oponentă.

U-BT și CSU Atlassib s-au duelat în sezonul curent de patru ori, împărțindu-și victoriile atât pe teren propriu, cât și în deplasare.

Încleștarea cu numărul I va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandra Dincă, Alexandru Olaru, respectiv Alin Faur. Comisar a fost desemnat Marian Oprea.

Jocul doi va avea loc miercuri.

*Foto: Silviu Cristea/silviucristeaphotography.blogspot.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!