Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj a prins podiumul în ceea ce privește banii de la primăria Cluj-Napoca

U-BT Cluj a prins podiumul în ceea ce privește banii de la primăria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a oferit banii către cluburile sportive pentru anul 2020. Autoritățile locale au avut de distribuit 11 milioane de lei, iar aproximativ 15% din acești bani au ajuns și la echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca.

Astfel, cea mai mare sumă au primit-o clubul de fotbal FC Universitatea Cluj și Clubul Sportiv Universitatea. Ambele formații au primit 3 milioane de lei, însă suma va fi distribuită la CS U Cluj la toate secțiile, arată cei de la media9.

Podiumul cu privire la bani publici este completat de U-BT Cluj. Clubul de baschet a cerut o sumă de 2,5 milioane de lei, dar comisia specială de analiză a decis să acorde lui U-BT suma de 1,7 milioane de lei, aproximativ 400 de mii de euro.

Interesant este că formația de fotbal CFR Cluj, campioana României și formației care a prins primăvara europeană, nu a solicitat bani de la autoritățile locale.

În ceea ce privește U-BT, clujenii au un buget total de aproximativ 1,5 milioane de euro, după cum a arătat baschet.ro la începutul sezonului.

Elevii lui Mihai Silvășan au avut prestații bune în acest sezon, fiind pe primul loc în LNBM până la întreruperea campionatului din cauza covid-19. Totodată, U-BT a câștigat Cupa României și a jucat sferturi de finală în FIBA Europe Cup.

*foto: facebook U-BT Cluj

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Cikosh Cik :

    Apropo
    Intrebare....
    Pe ce criteriu este ubt pe primul loc? Ca nu inteleg....

    cu 4 ani în urmă (19.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      Au echipa mai buna
      Au câștigat meciul direct

      cu 4 ani în urmă (19.03.2020)
    • CSM CSU Oradea cikosk:

      Mda
      Care meciuri directe? Sa jucat doar turul... ca sa se ia in calcul meciurile directe trebuie jucat tur-retur, iar pana atunci in orice competitie NORMALA , criteriul de departajare este golaverajul, iar in acest caz cosaverajul, repet.... pana la disputarea meciului direct retur.

      cu 4 ani în urmă (19.03.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!