Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Akos Szentkuti

U BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Akos Szentkuti

U BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Akos Szentkuti. Baschetbalistul în vârstă de 17 ani își încheie rapid aventura la campioana România.

Fundașul român a strâns 18 apariții în stagiunea precedentă din Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 1.7 puncte, 0.8 recuperări și 0.6 pase decisive, în aproape 8 minute petrecut pe parchet.

În Cupa României a jucat mai mult, aproape dublu de minute, iar în cele 4 partide a strâns în medie 4.3 puncte, 1.0 recuperări și 0.8 pase decisive.

La Braunschweig, Szentkuti se va antrena sub supravegherea lui Liviu Călin, antrenor care lucrează de peste 30 de ani în cadrul clubului german. În sezonul 2022-2023, Basketball Braunschweig a avut un bilanț de 12 victorii și 22 de înfrângeri, clasându-se pe poziția a 14-a.

Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Akos Szentkuti, jucător format la U BT Cluj-Napoca, pentru care a evoluat la toate categoriile de juniori.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!