Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca a câștigat la pas meciul cu Athletic Constanța

U-BT Cluj-Napoca a câștigat la pas meciul cu Athletic Constanța

U-Banca Transilvania s-a impus categoric în fața celor de la Athletic Constanța, scor 94-47 (20-9, 15-22, 32-6, 27-10), într-o partidă disputată în cadrul turneului LNBM de la Voluntari.

Echipele de start

Cluj: Wright, Edwards, Guzman, Grasu, Stipanovic

Constanța: Bell, Chițu, Schneider, Orbeanu, Lazăr

Formația condusă de pe margine de Mihai Silvășan a reușit să se distanțeze după primul sfert la 11 puncte, dar o evoluție mai bună a constănțenilor în ultimele minute din sfertul doi au făcut ca tabela să indice la pauză scorul de 35-31.

La reluare, U-BT a dominat autoritar jocul și a înscris 32 de puncte până la terminarea actului trei, interval în care adversarii au reușit doar 6 puncte. Astfel, înaintea sfertului patru treizeci de puncte le despărțeau pe cele două combatante. 

Clujul a continuat să majoreze ecartul în ultima secvență a întâlnirii și s-a impus de o manieră categorică. Acesta a fost primul meci al lui Patrick Richard în calitate de jucător român pentru echipa de pe Someș.

Principalii marcatori

U-Banca Transilvania: Stipanovic 22 de puncte, Guzman 12 puncte, Wright 11 puncte, Tarolis 10 puncte, Richard 10 puncte

Athletic Constanța: Schneider 13 puncte, Lazăr 7 puncte, Gribinic 5 puncte, Chițu 5 puncte

*Foto: Facebook Athletic Constanța

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    ...
    Sunt curios daca mai sunt echipe cu ceva pretentii, care sa fi pierdut un sfert in prima repriza cu constantenii . Urmaresc baschetul de pe vremea lui Demian, Vizi, Ruhrigh etc, dar asa un sfert de slab impotriva unei echipe mai mult decat modeste, nu-mi amintesc sa fi vazut . Nu-i nimic, nu trebuie sa-ti dai viata pe teren, ca banii vin oricum . Si Silva ce puii mei a facut in sfertul doi, a asistat neputincios la asa o rusine, pai asta-i antrenor ?! Ah, aere de " cine mi-s eu ! " , cat cuprinde . Vai de curul nostru !

    cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      ....
      Și răspunsul a fost în sfertul 3 când a scos "toți" romanii din teren și a rezolvat cazul (nu că românii ar fi tras echipa în jos dar orgoliul băieților cu CV)

      cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    • U BT Cluj-Napoca Jojo:

      Cred ca omiti un lucru
      Orgoliul ar trebui sa fie sustinut de fapte, de rezultate, de jocuri bune, de continuitate si constanta in evolutiile pe care le au, dar cand nici acestea nu sunt?

      cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Jojo Mojo :

    Mda...
    Un scor care dupa parerea mea nu prea reflecta realitatea...un joc slab dupa parerea mea facut de U in fata unei echipe mai mult decat modeste. Au jucat precum ne-au obisnuit de cateva meciuri incoaci...anemic...dar cu toate astea nu se arata schimbari la orizont. Is curios ce solutii gaseste Silvasan pentru meciul de maine cu Voluntari care se pare ca defilizeaza cu Steaua.

    cu 3 ani în urmă (17.03.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    Ii ok
    Parerea mea ii ca s-a jucat doar cat a trebuit ca sa castigam. Ne-am pastrat. Nu avea rost. Avem 3 meciuri in 4 zile.

    cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      meciuri
      chiar 4 in 5 zile, ca la final de turneu (Sambata, 20 Martie)se joaca restanta cu Constanta

      cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      👍
      Corect.

      cu 3 ani în urmă (17.03.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!