Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca o învinge fără drept de apel pe Athletic Constanța

U-BT Cluj-Napoca o învinge fără drept de apel pe Athletic Constanța

U-Banca Transilvania a câștigat meciul restant cu Athletic Constanța la o diferență covârșitoare, scor 96-45 (30-7, 17-7, 28-21, 21-10). Partida a avut loc în sala ”Gabriela Szabo” din Voluntari.

Clujenii au dominat autoritar partida încă din start, iar după prima repriză tabela indica scorul de 14-47, un avantaj de 32 de puncte pentru U-BT. Sfertul trei a fost mai productiv din punct de vedere ofensiv decât precedentele două pentru Athletic, însă o diferență de 40 de lungimi despărțea cele două echipe înaintea ultimelor zece minute, 35-75.

Sfertul patru a fost de asemenea controlat de formația ardeleană, care a câștigat la o diferență de 51 de puncte acest meci. Trupa clujeană termină astfel turneul de la Voluntari cu 4 victorii din tot atâtea partide jucate.

Principalii marcatori

U-BT Cluj-Napoca: Vida 13 puncte, Zganec 13 puncte, Edwards 12 puncte, Tarolis 11 puncte

Athletic Constanța: Ștefan Daniel Mâinea 15 puncte, Brown 11 puncte, Orbeanu 8 puncte

*Foto: Facebook Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!