Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca, pe locul 5 în Power Ranking-ul Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca, pe locul 5 în Power Ranking-ul Basketball Champions League

A mai rămas o singură etapă din prima fază a Basketball Champions League, iar U-BT Cluj-Napoca e la un pas de calificarea în Top 16. Gruparea ardeleană se află pe locul întâi în grupa G și miercuri, 22 decembrie, luptă pentru menținerea acestei poziții, pe terenul lui Darussafaka Istanbul.

Alb-negrii au parte de un sezon excelent și au adunat până acum 21 de victorii și o singură înfrângere. Drept urmare, U-BT a atras atenția celor de la BCL, care în cel mai recent Power Ranking de pe site-ul oficial al competiției, au clasat-o pe locul 5.

Stai, dacă vorbim despre Cruz și Perl în lupta pentru MVP, ar trebui să discutăm și despre Patrick Richard ca un posibil candidat. Liderul-talisman lui U-BT Cluj-Napoca are medii de 18.2 puncte, 5.4 recuperări și 4.4 pase decisive și încă nici nu am văzut toate aruncările importante pe care le-a înscris în acest sezon pentru a-i conduce pe campionii României la un inch de Top 16. Richard este cool”, notează Igor Curkovic, într-un material de pe championsleague.basketball.

Primele patru formații din clasament sunt Baxi Manresa (Spania), Unicaja Malaga (Spania), Galatasaray Nef (Turcia) și MHP Riesen Ludwisburg (Germania). Celelalte echipe din grupa G sunt situate pe locurile 11 (Hapoel Holon), 18 (Darussafaka) și 28 (Happy Casa Brindisi).

Confruntarea dintre Darussafaka Tekfen și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 22 decembrie, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport.

*foto: Manases Sandor/championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!