Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca și-a stabilit programul meciurilor de pregătire

U-BT Cluj-Napoca și-a stabilit programul meciurilor de pregătire

U-BT Cluj-Napoca și-a stabilit programul meciurilor de pregătire.

Campioana României va juca trei partide în Serbia și trei în Bosnia înaintea debutului oficial în preliminariile Basketball Champions League. 

Serbia

  • 24 august - Proleter Zrenjanin
  • 26 august - FMP Belgrad
  • 28 august - Mega Leks

Bosnia-Herțegovina*

  • KK Igokea (Bosnia-Herțegovina)
  • Avtodor Saratov (Rusia)
  • Mornar Bar (Muntenegru)

*partidele de pe teritoriul Bosniei vor avea loc în perioada 1-5 septembrie. 

Astfel, observăm că trupa antrenată de Mihai Silvășan va întâlni câțiva adversari redutabili înaintea încercării de a intra în grupele BCL. Printre oponenți se numără și KK Igokea, formația care a scos-o pe U-BT din lupta pentru BCL în sezonul precedent. 

Reamintim faptul că U-BT face parte din Turneul preliminar A, turneu găzduit de Peristeri Indoor Hall Andreas Papandreou, din care mai fac parte Fribourg Olympic (SUI), Peristeri (GRE), Petrolina AEK Larnaca (CYP), Salon Vilpas (FIN) și Split (CRO).

În primul tur, campioana României va da piept cu Salon Vilpas (13 septembrie). Dacă va trece de campioana Finlandei, U-BT va da piept cu gazdele de la Peristeri (15 septembrie). În cazul în care reprezentanta noastră va reuși să obțină calificarea în așa zisa finală a turneului (17 septembrie), partidă care asigură calificarea pe tabloul principal al competiției, se va confrunta cu una dintre echipele: KK Split (CRO)/ AEK Larnaca (CYP)/ Fribourg Olympic (SUI). 

*foto: facebook/ U-BT Cluj

12 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Eu
    as mai remarca mai degraba ca lipseste amicalul/amicalele cu Partizan Belgrad ce pareau sa devina o traditie.
    Oare de ce? (intrebare aproape retorica)

    Altfel, inca nu am reusit sa aflu nimic despre abonamentele pentru noul sezon. Ma intreb daca si pentru celelalte echipe situatia este identica (adica in ceata)

    cu 2 ani în urmă (23.08.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Eu as mai remarca si lipsa din peisaj a lui Watson. Doar mie mi se pare ca nu prea apare prin peisajul echipei prin social media? Sper doar ca nu e si el accidentat.

      cu 2 ani în urmă (23.08.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Mi s-a confirmat banuiala. Din ultimul video postat de catre U se pare ca Watson nu s-a antrenat cu echipa. O fi venit cu accidentarea asta de la Oradea sau s-a rupt si el la antrenamente? Nu prea inteleg ambiguitatea asta in modul in care clubul decide sa comunice anumite aspecte.
      Oricum, e greu de crezut ca reusim sa-l integram pe Katic in timp util si sa reusim sa trecem de Peristeri.

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ai bănuit corect
      E prima variantă.

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Again.. stie @gyke lucruri de pe whatsapp si clubul nu e instare sa comunice faptul ca da, incepem pregatirile in sala fara Watson pt ca nu e complet refacut in urma unei accidentari pe care o cunosteam. De ce nu ai vrea sa le comunici?

      S-au cam diminuat sansele si cu absenta lui Watson. Cu un Katic care o sa prinda din mers anumite aspecte e clar ca il fortam pe Petrica pe PG, iar asta e un minus pt ca iarasi ne jucam unul dintre cei mai importanti jucatori pe o pozitie unde nu e confortabil si nu da neaparat randament.

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @benjamin
      Eu cred ca a venit la timp Katic pentru o integrare buna; e un jucator cu destula experienta, foarte destept, eu nu mi-as face probleme inca, sunt foarte importante amicalele, in plus mai sunt 3 saptamani pana la meciurile de calificare.

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Acelasi lucru il sustin si eu. E un jucator experimentat si sunt surprins ca a decis sa vina la noi avand in vedere contextul transferului.
      La momentul aducerii lui, credeam sau mai bine spus speram ca Watson e apt pentru jocuri deoarece mi se pare ca ajuta sa avem dublura pe PG. Oricum, in contextul actual si cu limita de 7 straini in lot, cred ca Watson nu o sa prinda lotul pt BCL chiar daca o sa isi revina.

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    @gyke
    Grupul dvs. nu stie daca se transmite pe undeva (Youtube de ex.) aceste meciuri? Sau altcineva?
    Eu nu am si nu urmaresc conturi de Social Media si, asa cum s-a mai spus, site-ul oficial "U" nu ofera informatii decat putine si, in general, cu intarziere.

    Multumesc

    cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @pipzn
      eu sau grupul meu de whatsapp :))) nu detinem aceste informatii.
      Dar daca e sa o iau logic, nu cred ca sunt transmise undeva aceste meciuri de pregatire; nu vad de ce si-ar dori conducerea clubului sa puna la dispozitia adversarilor astfel de informatii; ok, inteleg interesul suporterilor, si eu mi-as dori sa le vad, dar daca as fi conducator, m-as asigura ca nu exista inregistrari, cel putin din perioada asta...

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      @pipzn...
      ...domnule... sunteți simpatic, sincer și fără nicio ironie :-)...

      Permiteți-mi, vă rog, să vă sfătuiesc - urmăriți paginile de social media ale echipei... Acolo veți găsi mult mai des și consistent informații, sub nicio formă pe site-ul clubului. Și nu-i o chestiune specifică U, în general așa se face marketing / comunicare în sport în zilele noastre, peste tot în lume.

      Legat de treaba cu transmisul, sunt perfect de acord cu ce spune @gyke. Deși sunt extrem de curios, prefer să nu văd absolut nimic din cum/ce joacă echipa acum. Dacă asta înseamnă că vom reuși să-i surprindem pe adversarii din meciurile eliminatorii și astfel să avem un avantaj chiar merită "sacrificiul".

      cu 2 ani în urmă (24.08.2021)
    • pipzn:

      @hunterUCJ
      Va multumesc pentru sugestii dar nu voi tine cont de ele. Chiar nu intru in categoria celor care vor sa stie absolut orice si despre oricine (aici ii includ chiar si pe prietenii mei).

      Poate se va gandi si clubul ca mai exista niste suporteri "dinozauri" ca mine si vor pune informatia esentiala (si) pe site, in timp util. Daca nu, asta este, ne bazam pe site-ul acesta, pe celalalt si pe alti suporteri.... bine informati.

      Altfel, iIn vremurile noastre, cel mult antrenamentele fara public pot fi protejate de ochi indiscreti. Daca acele meciuri amicale vor fi cu public si chiar se va considera necesar, nu vad de ce nu si-ar trimite echipele adverse niste reprezentanti sau sa angajeze un "spectator" sa faca un live pe Facebook.

      Sa stiti ca, daca nu ar fi fost atatea noutati in echipa, pe care vreau sa le vad cat mai repede la treaba, nici nu ma "stresam" asa mult sa vad niste meciuri, in final, amicale.

      cu 2 ani în urmă (25.08.2021)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      @pipzn
      ca si scor, a fost 98-71, marcatori:
      Stewart - 17 pct
      Stipanović - 14 pct
      Hogue - 11 pct
      Richard - 9 pct
      Grasu - 12 pct
      Karel - 14 pct
      Katic - 7 pct
      Birčević - 5 pct
      Colceag - 6 pct
      Lăpuște - 2 pct
      Diaby - 2 pct

      cu 2 ani în urmă (25.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!