Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca, victorie în ultimul amical din Serbia

U-BT Cluj-Napoca, victorie în ultimul amical din Serbia

U-BT Cluj-Napoca a trecut de KK Mega Basket, vicecampioana Serbiei, 79-70 și a terminat stagiul de pregătire din țara vecină cu două victorii și o înfrângere. Partida a avut loc la Belgrad. 

Campioana României a controlat în mare parte partida. Astfel, la pauză avea deja un avantaj de 12 puncte, 44-32. 

Stefan Bircevic a fost cel mai bun jucător, cu 20 de puncte. Elijah Stewart a adăugat 17 puncte și 5 recuperări, Patrick Richard a terminat cu 13 puncte, iar Toni Katic, înlocuitorul lui Brandon Brown, a terminat cu 11 puncte și 5 pase decisive.

Din tabăra lui Mega s-au remarcat Borisa Simanic, 14 puncte și Dayshon Smith, autor a 13 puncte. 

„A fost încă un meci de pregătire în care am reușit să ne îmbunătățim jocul. Am reușit să și câștigăm, punând un mare accent pe apărare după jocul precedent, în care am primit 99 de puncte. Am întâlnit o echipă talentată, care a înscris doar 70 de puncte. Este un mare plus, am și câștigat meciul. Mergem mai departe cu gândul să ne îmbunătățim jocul. Mai avem trei amicale până la prima partidă oficială. Ne bucurăm că nu au apărut accidentări. La fel ca de fiecare dată, vom viziona acest joc pentru a analiza greșelile și a deveni mai buni”, a declarat Silvășan la finalul disputei cu Mega Basket.

Pentru U-BT urmează un nou turneu de pregătire. Trupa antrenată de Mihai Silvășan va juca ultimele teste înaintea precalificărilor pentru Basketball Champions League în Bosnia, unde va da piept cu adversari solizi, precum KK Igokea, Avtodor Saratov și Mornar Bar.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!