Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj și alte 3 echipe rămase fără înfrângere în FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.11.2017

Reprezentanta României în FIBA Europe Cup, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, este fără doar și poate, cel puțin până în prezent, una dintre forțele competiției în acest sezon. Din totalul de 32 de echipe participante în grupele FIBA Europe Cup doar U-BT și alte 3 echipe au rămas fără eșec înregistrat după primele 3 etape jucate. 

Mai mult de atât, echipa pregătită de Mihai Silvășan, Dorin Pintea și Branko Cuic are cea mai bună ofensivă din acest „careu de ași” completat de Kataja Basket (Finlanda), Egis Kormend (Ungaria), respectiv Proximus Spirou (Belgia). De asemenea, trupa de sub Feleac are a doua cea mai bună defensivă. 

Situația celor patru echipe din FIBA Europe Cup care până în prezent nu au simțit gustul înfrângerii: 

Kataja Basket - Lider în Grupa C cu 3 victorii din 3 meciuri / 255 puncte marcate, 232 primite

Egis Kormend - Lider în Grupa D cu 3 victorii din 3 meciuri / 251 puncte marcate, 236 primite

U-BT Cluj-Napoca - Lider în Grupa E cu 3 victorii din 3 meciuri / 265 puncte marcate, 215 primite

Proximus Spirou - Lider în Grupa F cu 3 victorii din 3 meciuri / 216 puncte marcate, 198 primite

Returul meciurilor din prima fază a FIBA Europe Cup va debuta săptămâna viitoare, în zilele de 7 și 8 noiembrie, atunci când U-BT se va lupta direct cu Istanbul BBSK pentru poziția de lider în grupă. Meciul se va disputa în Turcia. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!