Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj, victorie clară cu Miercurea Ciuc, după o primă repriză chinuită

U-BT Cluj, victorie clară cu Miercurea Ciuc, după o primă repriză chinuită

U-BT Cluj a reușit o victorie la 20 de puncte în fața celor de la CSM VKSC Miercurea Ciuc, scor 86-66, în cadrul ultimului meci din bula găzduită în LNBM.

U-BT a început partida cu Wright, Edwards, Vida, Guzman și Stipanovic, în timp ce Miercurea Ciuc i-a avut în primul cinci pe Shepherd, Șerbănescu, Laane, Movileanu și Corpodean.  

Harghitenii au avut un început de meci excelent și după trei minute conduceau cu 8-2. Ardelenii au intrat cu greu în meci, iar după ultimele cinci puncta reușite de Laane, la finalul  primelor zece minute scorul era 17-10 pentru oaspeți. Magusar a dus diferența la zece puncte la începutul sfertului secund (20-10), iar harghitenii au păstrat un avantaj important până spre finalul primei reprize (30-24, cu trei minute rămase de jucat). Clujenii au intrat însă la pauză cu un avantaj de 5 puncte, grație unui run de 13-2 (37-32).

Movileanu și Corpodean au adus Miercurea Ciuc la o singură posesie de U-BT la începutul reprizei secunde. Restul meciului a fost însă dominat de clujeni. Astfel, după 30 de minute scorul era 63-47 pentru gazde, iar la final tabela a arătat 86-66. A doua repriză a fost câștigată de clujeni cu 49-34 și astfel au reușit să își păstreze invincibilitatea în LNBM.

Șase jucători de la Cluj au avut între 10 și 14 puncte, în timp ce David Vida și Modibo Diaby au înscris fiecare câte 7 puncte. De partea cealaltă, Vlad Corpodean a avut 13 puncte, cu 6 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Emanuel Shepherd a marcat 12 puncte cu 8 recuperări și Adi Movileanu 11.

După acest meci U-BT Cluj ajunge la 20 de victorii consecutive în LNBM, în timp ce CSM VKSC Miercurea Ciuc are acum un palmares de 2-18.

*foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!