Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco a încasat un număr minim de puncte într-un meci în actuala ediție de campionat

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.11.2011

Campioana în exercițiu a României la baschet masculin, U Mobitelco BT Cluj-Napoca, a stabilit un nou record al echipei în actuala ediție a Diviziei A. Formația pregătită de către Marcel Țenter a încasat un număr minim de 58 puncte în victoria de la Pitești, conturată în cursul serii de vineri (11.11).

U Mobitelco a depășit pe BCM U din localitate cu scorul de 72-58. Trupa de pe Someș a împiedicat adversarul să înscrie mai mult de 16 puncte în oricare dintre cele patru secvențe ale confruntării. De asemenea, Clujul a încasat un număr minim de puncte în actuala ediție de campionat, cu unul mai puțin decât în runda anterioară, când a dispus de CSȘ Giurgiu cu scorul de 84-59.

Nu este un record absolut în acest sezon pentru defensiva lui Marcel Țenter. Gaz Metan Mediaș a înscris doar 55 puncte în meciul de la Sala Horia Demian contând pentru turul inaugural al Cupei României la baschet masculin. Totuși, U Mobitelco a părăsit competiția respectivă.

Trupa din Cluj-Napoca avea o medie de 72.1 puncte încasate pe meci în primele șapte etape ale sezonului regulat.

În drum spre acest deznodământ, echipa din Cluj-Napoca a încasat doar 19 coșuri din acțiune și a acordat adversarului un procentaj de doar 31.1%. Înaintea acestui meci, echipa campioană a permis adversarului să transforme 41.3% din aruncările din acțiune pe care le-a efectuat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!