Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca colaborează cu un scouter sârb

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.02.2012

O echipă, în adevăratul sens al cuvântului, nu înseamnă doar cei 5 jucători din teren şi alţi 7 care sunt pregătiţi să intre în luptă. Un club care se respectă are, pe lângă un nucleul puternic de jucători, şi un staff la fel de puternic a cărui muncă nu se observă la prima vedere. Cei care pot fi denumiţi "oamenii din umbră" sunt mici rotiţe care fac ca întreg mecanismul să funcţioneze la parametri maximi. Nu mă refer numai la antrenorii principali şi cei secunzi. Dovadă sunt echipele de top din Europa, sau chiar echipele naţionale de juniori ale Franţei, Spaniei, Italiei, care au venit la Campionatul European de la Oradea cu un staff format din aproximativ 19-20-21 de persoane.

Acest lucru l-au înţeles pe deplin cei de la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca. În momentul de faţă putem spune că gruparea ardeleană are cel mai complet staff din Divizia A masculină de baschet. Marcel Ţenter, antrenorul principal, lucrează cu Dorin Pintea şi Dragoş Curtifan, ambii antrenori secunzi. Ultima achiziţie de pe listă se numeşte Sale Virijevic, un scouter sârb cu care Ţenter colaborează de la începutul sezonului, iar acesta participă la aproape toate acţiunile clubului.

Se numeşte Sale Virijevic, cu el colaborez de la începutul sezonului. A fost vorba de o colaborare pe plan internaţional, pentru Euro Challange. Între timp am devenit amici pentru că am purtat foarte multe discuţii pe internet despre scout-urile pe care le făcea când pregătea meciurile. După confruntarea din campionat cu Timişoara l-am invitat aici, la Cluj-Napoca. Cel puţin pentru o perioadă va sta alături de noi. În ce măsură va rămâne sau nu, este o chestie care ţine de viitor, dar este o colaborare foarte bună pentru noi. - ne-a declarat Marcel Ţenter.

Lucrurile se îndreaptă în direcţia bună la Cluj-Napoca, iar clubul "U" Mobitelco începe să semene tot mai mult cu unul de top din Europa, având o bază de selecţie mare şi echipe înscrise la fiecare categorie de vârstă în Campionatele Naţionale de juniori. Însă pentru a asigura viitorul, din acel număr foarte mare de practicanţi ai baschetului, trebuie să iasă la rampă cât mai mulţi sportivi care să înregistreze performanţe notabile şi la nivel de seniori, nu doar la cel de juniori.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!