Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ULTIMĂ ORĂ. BC Timişoara nu mai joacă marţi în Liga Balcanică

Adi Cojocaru

Adi Cojocaru
05.02.2012

BC Timişoara a amânat partida cu KK Torus SC Boris Trajkovski programată să se dispute marţi seară în Macedonia. Confruntarea din cadrul Ligii Balcanice la baschet masculin nu se va mai disputa din cauza condiţiilor meteo.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Leontin Demaio afirmă că e bine şi rău pentru că partida a fost amânată.

Pot să spun că e şi bine şi rău pentru că nu facem deplasarea în Macedonia. E bine pentru că nu mai riscăm să rămânem acolo şi nu e bine deoarece mai avem un singur meci până la Final Four-ul Cupei României.

În altă oridine de ideei, confruntarea dintre BC Timişoara şi BCM U Piteşti va avea loc sâmbăta viitoare la Sala Sporturilor Constantin Jude din localitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!