Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ULTIMĂ ORĂ. Şedinţa s-a încheiat !

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.05.2012

Actualizare 17:20

Sedinţa s-a încheiat. Vom reveni cu detalii !

--------

Actualizare 17:13

S-a votat. Începând cu sezonul următor o echipă poate înscrie pe foaia oficială de joc 6 sportivi străini, iar regula jucătorului autohton a fost desfiinţată.

--------

Actualizare 16:48

Şedinţa nu s-a încheiat nici după 5 ore. Spiritele s-au încins după ce Virgil Stănescu a propus ca la anul să retrogradeze 4 echipe !

--------

Actualizare 12:50

În acest moment s-a luat prima pauză. Până acum s-a discutat despre taxele ce vor fi aplicate începând cu sezonul următor. Suma minimă de la care va porni licitaţia Cupei României este de 1000 RON.
La juniori, taxele rămân aceleaşi cu o singură excepţie, de acum înainte pentru viza anuală nu va mai trebui să se plătească 10 lei, ci se va obţine gratis.

--------

Actualizare 12:30

Ședința a început la orele 11:30, iar până acum s-a prezentat bilanţul contabil al bugetului FRB

--------

Actualizare 10:50 

Deși era programată să debuteze la ora 10, ședința nu a început nici acum. Motivul îl consituie faptul că întrunirea de la Biroul Federal, desfășurată în paralel, se lungește, iar oficialii FRB au întârziat. Cel mai probabil, Adunarea Generală va începe în aproximativ 30 de minute. 

--------

În aproximativ 15 minute va începe Adunarea Generală ce se va desfăşura la sediul Federaţiei Române de Baschet. La această şedinţă va participa şi Virgil Stănescu care va lua cuvântul în faţa celor prezenţi şi va ridica mai multe probleme actuale din baschetul românesc. Printre acestea se află şi regula "jucătorului autohton", numărul de străini pe care o echipă va putea să-l înscrie pe foaie începând de sezonul viitor sau numărul echipelor care vor lua startul la începutul stagiunii viitoare.

Vă vom ţine la curent cu ultimene amănunte !

2 comentarii la aceasta stire:
  • ad :

    sad
    se pare ca nici prezenta lui Virgil Stanescu nu a ajutat la nimic in sedinta..Capetele de acolo sunt prea incuiate ca sa vada cu adevarat situatia ..pacat..

    cu 12 ani în urmă (07.05.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ad
    Alea nu sunt capete! sunt ce ramane dupa excursia de dimineata de dupa cafea! ( imi cer scuze pentru insulta)

    cu 12 ani în urmă (07.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!