Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un nou adversar modest soseşte la Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.11.2012

Liga Națională

 Etapa 9

Horia Demian, Cluj-Napoca

Vineri (23.11), ora 19:45

Digi Sport 3


6-2 Fișa meciului 0-9

După Dinamo Bucureşti, BC PH Miercurea Ciuc şi Timba Timişoara, un nou adversar din cea de a doua jumătate a clasamentului soseşte la Cluj-Napoca, fiind vorba de Farul Constanţa. Practic "U" Mobitelco a întâlnit, pe teren propriu, formaţiile clasate pe ultimele patru trepte ale clasamentului respectiv două grupări nou-promvate, excepţie făcând rivala CSU Ploieşti. Confruntarea este programată se debuteze vineri, de la orele 19:45, la Sala Sporturilor Horia Demian din localitate. Iubitorii sportului cu mingea la coş vor putea urmări duelul şi la TV, transmisiunea fiind asigurată de către Digi Sport.

Pentru "U" Mobitelco acesta este al doilea joc programat în mai puţin de cinci zile, precedentul fiind desfăşurat luni, la Giurgiu. Având în vedere adversarul de vineri seară, ne putem aştepta ca Niksa Bavcevic să opereze mai multe modificări în lotul echipei sale. Printre acestea s-ar putea număra şi trecerea pe foaia oficială de joc a lui Steve Ross, canadianul ce a revenit recent la antrenamente, după problemele întâmpinate la genunchi.

Este foarte puţin probabil ca Farul Constanţa să producă o surpriză de proporţii sau cel puţin să emită pretenţii deoarece, cel puţin în acest moment, marinarii nu au forţa necesară. Chiar şi după aproape două luni de la startul sezonului, constănţenii nu au un joc de echipă dezvoltat ci bazat doar pe acţiuni individuale, fapt ce a contribuit decisiv la bilanţul negativ de nouă înfrângeri din tot atâtea partide. Nu în ultimul rând, fundaşul titular al oaspeţilor, McFarland, este incert pentru duelul de la Cluj-Napoca.

Cu alte cuvinte se anunţă un joc la discreţia gazdelor care sunt favoriţi pentru a dobândi a 7-a victorie stagională. Nu este exclus un joc echilibrat în primele 10-15 minute, însă amfitronii sunt net superiori din punct de vedere valoric şi mai ales tactic.

Brigada de arbitri ce va face deplasarea la Cluj-Napoca este formată din Stoica Ciprian, Bukuresti Laszlo şi Roşu Alin Dorin, comisar din partea FRB fiind desemnat fostul tehnician al formaţiei CSM Oradea, Koşa Zoltan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!