Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Universitatea Craiova primește astăzi replica celor de la BC Mureș

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2016

SCM Universitatea Craiova va evolua duminică pe teren propriu în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș, în a patra etapă a fazei a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM).

Ambele echipe vin după victorii importante în ultimul meci din LNBM. U Craiova a învins pe teren propriu CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 84-80. Travis Bureau a fost cel mai bun marcator al oltenilor, cu 20 de puncte și 8 recuperări, în timp ce Darius Hargrove și Radenko Pilcevic au înscris câte 14 puncte. După patru meciuri din faza a doua a Ligii Naționale, SCM U Craiova se află pe locul 5 cu 15 victorii și 11 înfrângeri.

BC Mureș a câștigat tot pe teren propriu pe U BT Cluj-Napoca, scor 87-80. Alhaji Mohammed a avut un meci excelent, cu 27 de puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. Mohammed este cel mai bun marcator al Ligii Naționale, cu 21,1 puncte pe meci, la care adaugă 6 recuperări și 4,8 pase decisive și un indice al eficienței de +21. După 26 de meciuri, mureșenii se află pe locul patru în Liga Națională cu 16 victorii și 10 înfrângeri.

Duelul dintre Craiova și Mureș, care va avea loc astăzi de la ora 17:00 în Sala Polivalentă din Bănie va fi cel de-al 22 lea dintre cele două echipe și al cincilea din acest sezon. Mureșul conduce la capitolul duelurilor directe 15-6. În precedentele întâlniri din acest sezon, mureșenii s-au impus de trei ori: 90-82 și 88-79 în campionat și 89-70 pe teren propriu în sferturile Cupei României. Craiova s-a impus o singură dată, scor 94-76, în returul Cupei, când fost extrem de aproape de o revenire spectaculoasă.

Partida va fi arbitrată de o delegație formată din Marius Ciulin, Mircea Șerban și Alexandra Dincă, iar observator va fi Mircea Martiș.

*Foto: Csaba Toth/ Facebook BC Mureș

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Meci greu...
    Sper in revenirea lui Hargrove si intr-un joc de senzatie a lui Burlacu si Pilcevic! AJ si Travis sunt convins ca or sa faca un meci extraordinar! Eu zic ca, daca le închidem "tunurile" de la 3 coroborat cu o apărare eficientă la Alhaji, putem învinge.... Dar ... cam multe conditii de satisfăcut simultan!!! Dar....asa e la Masa bogaților...câteodată, ti se mai si apleacă!!! Hai Craiova!

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    mingea este rotunda
    Mingea este rotunda, meciul este deschis oricarui rezultat, fie ca cei mai buni sa invinga. Go tigers!

    cu 8 ani în urmă (13.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!