Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Lucic, noul transfer al echipei CSM-U Oradea

Paul Olar

Paul Olar
31.07.2015

CSM-U Oradea a realizat un nou transfer. Potrivit site-ului oficial, gruparea bihoreană a ajuns la un numitor comun cu Uros Lucic. Baschetbalistul a semnat un contract valabil pe sezonul 2015/2016.

Născut pe 12 martie 1983, Lucic provine din Serbia. El măsoară 2.06 m și sosește de la formația MZT Skopje. Alături de această formație, ex-iugoslavul a bifat prezențe în Liga Adriatică, acolo unde s-a remarcat cu statistici de 9.8 puncte, 4.7 recuperări, 0.7 pase decisive, respectiv 9.0 la eficiență.

Totodată, site-ul csmoradea.ro notează faptul că Uros a contabilizat statistici de 10.0 puncte, 4.5 recuperări, 1.4 pase decisive şi 10.2 la eficienţă în campionatul din Macedonia.

Lucic a mai îmbrăcat maieul unor grupări precum Radnicki Belgrad, KK Sloga, KK Konstantin, KK Vizura, Krka sau OKK Belgrad.

În plus, noua achiziție orădeană a activat în trecut și la Steaua CSM EximBank București. Prin urmare, Uros a jucat 13 partide de Ligă Națională, strângând 11.2 puncte, 5 recuperări şi 0.9 pase decisive.

Până la ora actuală, CSM-U Oradea s-a mai înțeles cu Will Franklin, Sean Barnette, Andrei Mandache sau Bogdan Nicolescu.  

*Foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    binisor
    Nu e rau Lucic dar in raport cu ce au transferat "granzii"...
    A jucat totusi anul trecut 25 de meciuri in Liga Adriatica cu o medie de 30 de minute si 10 pct, ceea ce nu e putin.
    Daca a jucat anul trecut 46 de meciuri (cu medii de 26 si 30 min) inseamna ca are conditie fizica in ciuda varstei.
    Vom vedea. Probabil asta e formula finala pt acest sezon.

    cu 8 ani în urmă (31.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!