Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Valentin Nica: "Am depăşit momentul Târgu Mureş şi cred că vom câştiga campionatul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca s-a impus joi seară în partida cu BC Mureş Târgu Mureş şi a câştigat seria cu scorul de 3-1. Gruparea antrenată de Marcel Ţenter a câştigat jocul după o repriză suplimentară de prelungiri, scor 87-82 şi va întâlni în semifinale pe CSM Bucureşti sau BC Timişoara.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, investitorul Valentin Nica afirmă că a câştigat echipa cea mai bună, iar acum crede că "U" va câştiga din nou campionatul.

A fost un meci greu, Targu Muresul a avut intotdeauna pretentii, dar la final cei mai buni au castigat. Sunt multumit de ceea ce au realizat baietii pana acum, echipa a inceput sa joace serios si cred ca vom castiga campionatul, acum, ca am depasit momentul Targu Mures.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!