Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Valentin Nica: "Poate peste 3-4 ani o să ne gândim să readucem titlul la Cluj"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.06.2012


Foto: u-mobitelco.ro

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a câştigat titlul de campioană naţională în anul 2011, iar din acel moment gruparea de pe malul Someşului Mic se află pe o pantă descendentă. Măcinată de accidentări, "U" nu a putut să repete performanţa de acum an şi a sfârşit sezonul în afara podiumului, în Divizia A masculină de baschet.

Într-o declaraţie acordată site-ului transilvanialive.ro, Valentin Nica spune că echipa se va restructura aproape în totalitate în sezoanele următoare. De asemenea acesta a adăugat faptul că "U" se va mai gândi la titlu doar peste 3-4 ani.

Nu ne mai gândim la titlu. Ne-am dat seama că nu mai putem lupta pentru acest obiectiv. Poate peste 3-4 ani o să ne gândim să readucem titlul la Cluj. Nimeni din acest oraş nu a încercat să ne susţină, ba mai mult ne-au fost puse şi unele piedici. Nu mai puteam continua pe acelaşi drum.

Finanţatorul clujenilor spune că a dorit şi să părăsească echipa, însă s-a răzgândit în cele din urmă.

Într-adevăr, au fost unele momente în care am vrut să plec de la echipă. Mi-am dat seamă că trebuie să rămân în această corabie.

Abordat pe subiectul Marcel Ţener, Nica a spus, la începutul acestei luni, că doar un nebun ar putea spune că Ţenter pleacă de la "U".

Cât despre Ţenter, numai un nebun ar putea spune că pleacă de la echipă. Rămâne antrenor principal la U”

2 comentarii la aceasta stire:
  • thejack :

    altu'
    cu mania persecutiei. Din cate stiu, sezonul trecut mobitelcii au fost printre putinii care au primit o gramada de bani de la consiliul local. Cred ca ar trebui sa ia exmplul lui Walter (chiar daca, din pacate, acesta cu adevarat n-a fost sustinut, ba mai mult i s-au pus piedici de catre hortystii din deal): sa-l ia pe big brother (eventual cu nevasta), pe cei 11 ...juniori si sa se mute la chiajna sau pitesti.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    un realist
    Daca altii din conducere o cam dau pe dupa cires, macar nica spune lucrurilor pe nume! Dupa un titlu castigat oarecum si norocos, echipa a ramas inghetata, increzatoare ca de fapt e valoroasa prin titlul obtinut. Chiar si atunci era insa cu banca scurta. Nu au fost adusi jucatori noi care sa confirme. Spre comparatie: ce jucatori a transferat ploiestiul sau timisoara la inceputul si mijlocul campionatului si ce jucatori a transferat clujul? De ce altii pot si clujul nu? E o intrebare l1a care daca vor raspunde clujenii, vor avea in viitor echipa.

    cu 11 ani în urmă (06.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!