Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Gîlcă: ”Obiectivul Științei este clasarea pe podium!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.10.2013

Surpriza precedetului sezon al L1M, Știința București, echipă ce la primul an de la reînființare s-a clasat pe lcoul 3, la un pas de promovare, debutează duminică, 13 octombrie, în ediția 2013/14 a ligii secunde.

Vasile Gîlcă, președintele secției de baschet a clubului din Capitală, se arată mulțumit de performanța obținută sezonul trecut declară și spune că își dorește și în acest an o clasare pe podium.

Consider că am reușit un rezultat peste așteptările celor implicați în fenomenul baschetbalistic de Liga 1 și nu numai. Mă bucură locul obținut, prin prisma faptului că am reușit în primul an de la reînființare un asemenea rezultat și vreau să îi felicit și pe această cale pe toți cei implicați in proiectul CSU Știința București, declară oficialul Științei într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei.

Sunt o persoana orientată pe rezultat așa că nu ascund: clasarea pe podium reprezintă principalul obiectiv. Îmi doresc să creem un grup unit, o echipă în care tinerii jucători pe care îi avem să crească valoric și, alături de cei cu experiență, să aibă aceea  dorință de a caștiga.

Știința a fost repartizată în Seria a IIa a Ligii 1 masculin, alături de CSU Asesoft 2, Concordia 2 Chiajna, CSU Cuadripol Brașov, Rapid București, Vabova Sf. Gheorghe, Corona Brașov și Steaua CSM Eximbank 2.

În prima etapă Știința ar fi trebuit să întâlnească Rapidul, dar meciul a fost amânat la solicitarea giuleștenilor. Debutul oficial în noul sezon va avea loc duminică, 13 octombrie, de la ora 16, în compania CSU Asesoft 2. Meciul se va defășura în Arena de Baschet.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    vorbe
    Un club fara traditie, fara o structura piramidala juniori/seniori, fara viitor. O jucarie aparuta din ambitia cuiva si cu finantare asigurata din mediul privat, din cel bugetar???. Am vazut-o sezonul trecut. In afara de un antrenor inteligent Zoltan Safar, nu am vazut nimic: cativa tipi inalti dar supraponderali si mai multi jucatori mici si indemnatici, fara sanse in viitor. Bineinteles toti trecuti bine de prima tinerete sportiva. Si atunci care este menirea acestui club ? Un alt CSM ? Mai bine ati aduna tineri jucatori de 19-23 ani din toata tara si ati incerca sa le oferiti o sansa in baschetul romanesc.

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    traditia conteaza!
    Cred ca nu ai fost atent la declarative!doresc rezultat!Sigur vrea sa rupa gura cuiva! Sa vedem pe a cui!Despre ce viitor vorbim? O echipa ca Stiinta nu va avea niciodata juniori.Dece? pentru ca cere timp si d-l presedinte de sectie nu cred ca are timp si bani!Si,de fapt nu sunt destui juniori fara un viitor previzibil ! Hai sa-l prelungim!Care ar fi cistigul daca ar oferi o sansa tinerilor?Aveti prea multe pretentii de la un club universitar!

    cu 10 ani în urmă (15.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!