Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Veste bună pentru U-BT: Brandon Brown revine pe teren

Veste bună pentru U-BT: Brandon Brown revine pe teren

La fel ca în sezoanele precedente, U-BT Cluj-Napoca a început noua ediție cu probleme. În perioada de pregătire din timpul verii, Brandon Brown, noul fundaș al ardelenilor, s-a accidentat la un antrenament și a devenit indisponibil.

U-Banca Transilvania nu s-a putut baza nici pe Giordan Watson, care se accidentase în finala LNBM din stagiunea 2020-2021, astfel că s-a văzut nevoită să caute rapid variante pentru poziția de fundaș. Alb-negrii l-au înregimentat pe Toni Katic, dar acesta a plecat după două luni la JDA Dijon, în Franța.

Pentru o scurtă perioadă, U-BT a adus un înlocuitor și pentru Katic. Will Cherry n-a apucat, însă, să debuteze pentru clujeni, fiindcă medicii i-au găsit mai multe probleme de sănătate, iar acesta s-a întors în Statele Unite. Partea bună e că Watson și-a revenit după accidentare și a evoluat în ultimele trei partide ale elevilor lui Silvășan.

Cu toate acestea, suporterii campioanei României au parte de un motiv de bucurie și mai mare. Brown s-a refăcut după accidentarea suferită în presezon și va debuta pentru U-BT Cluj-Napoca în duelul cu CS Dinamo București.

Fanii „studenților” care au ajuns mai repede în sală la confruntarea cu CSM Oradea din 10 octombrie l-au văzut pe baschetbalistul în vârstă de 32 de ani făcând sprinturi înainte de încălzire. Acesta a fost un prim semn că revenirea lui Brown pe teren este aproape.

Acum, însă, avem confirmarea oficială. Fundașul lui U-BT se va afla pe teren vineri, de la ora 17:45, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CarlosCaribas :

    .
    Chiar ca e o veste buna! Haide U!

    cu 2 ani în urmă (21.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    Super
    Noah ase!!! Sper sa isi revina cat mai repede la forma dinainte de accidentare.

    cu 2 ani în urmă (21.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Brown
    Să sperăm că o să între ușor un joc. Haide U-BT!!!

    cu 2 ani în urmă (21.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    De abia
    astept sa il vad la treaba , pentru ca i-am vazut pe Katic si pe Watson pana acum

    cu 2 ani în urmă (21.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!