Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vești bune pentru CSU Sibiu. Atlassib va finanța în continuare echipa!

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.01.2016

CSU Sibiu primește vești bune la început de an. Compania Atlassib a decis că finanțeze în continuare echipa, astfel că formația de pe Cibin va purta și anul acesta numele sponsorului principal. Poșta Atlassib și Meridiana, firme care fac parte din același holding, au prelungit, și ele, parteneriatele cu echipa de baschet.

“Ne face o deosebită plăcere să anunțăm continuarea acestei colaborări. Pentru CSU Sibiu, parteneriatul cu Atlassib este unul extrem de important, mai ales prin prisma faptului că se derulează neîntrerupt, de mai bine de 15 ani. Pentru noi este o onoare să ne asociem numele de cel al unei companii de top la nivel național. Cred că nu exagerez cu nimic dacă afirm că Atlassib este un model în ceea ce privește modul în care se implică în viața comunității. Cu toții ne dorim performanță și sperăm ca aceast parteneriat să fie de bun augur și să ne conducă spre rezultate cât mai bune. Le mulțumim, de asemenea, și celor de la Poșta Atlassib si Meridiana care au decis să ne susțină, în continuare”, a declarat Horațiu Floca, CSU Atlassib Sibiu.

Echipa de baschet a Sibiului este singura echipă care, de când a promovat în prima ligă de baschet masculin, în 1977, nu a mai retrogradat, fiind deținătoarea a două titluri naționale în 1995 și 1999. De mai bine de 15 ani poartă numele unuia dintre cei mai longevivi parteneri ai unei echipe sportive, Atlassib.

Compania Atlassib este lider pe piaţa de transport internaţional de persoane. Înființată în urmă cu  22 de ani deserveşte 37 de linii internaţionale în 14 ţari din UE, din Grecia până în Scandinavia, până  în Portugalia şi Scoţia, anual, peste 500.000 de pasageri călătorind cu ATLASSIB. În 2015, compania ATLASSIB a investit 3,5 milioane de euro pentru înnoirea flotei cu autocare de ultima generaţie.


1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Va multumim domnule Carabulea, pentru sprijinul acordat acestei frumoase echipa,singura bucurie pe care noi, iubitorii de sport, o mai avem.

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!