Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie clară pentru Sibiu împotriva Energiei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
31.10.2015

CSU Sibiu a obținut cea de-a doua victorie consecutivă în LNBM, după ce a trecut pe teren propriu de CS Energia Târgu Jiu, scor final 98-80. Scorul pe sferturi a fost 27-22, 28-16, 24-18 și 19-24. 

Lawrence Gilbert cu 22 de puncte a fost cel mai bun sibian, fiind urmat de Popa Calotă cu 16, Kevin Hardy cu 16 și Boris Lalovic cu 15. De cealaltă parte, din lotul Energiei s-au evidențiat Porter Troupe cu 20 de puncte și Lazar Radosavljevic cu 17. 

Meciul a contat pentru runda a 6-a din întrecerea masculină. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei de la Sibiu! 


După 20 de minute scurse din meciul dintre CSU Sibiu și Energia Târgu Jiu, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 55-38. Sibienii și-au adjudecat primele două sferturi ale partidei cu parțiale de 27-22 și 28-16. 

Cei mai buni marcatori din tabăra amfitrionilor după 20 de minute de joc sunt Boris Lalovic cu 15 puncte, respectiv Lawrence Gilbert cu 10. De cealaltă parte, din lotul pregătit de Antonis Constantinides s-au remarcat Lazar Radosavljevic cu 11 puncte, urmat de Porter Troupe cu 8 și Anthony Miles cu 7. 

Meciul dintre cele două formații contează pentru runda cu numărul 6 din LNBM! 

9 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    pacat..
    anul trecut am fost un fan Energia pt. ca au aratat ca pot lupta pt. victorie si au facut meciuri excelente dar anul acesta e o gasca debusolata de streetball.nu cred ca antrenorul e de vina.el a aratat anul trecut ca poate dar se pare ca nu prea are cu cine...Eziukwu foarte slab sub panou, Santa la fel..

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Energia
    Ok, ne-am pus de accord pe aici ca lotul este mai subtire ca anul trecut dar inafara de asta stie cineva ce se intampla la echipa? sunt probleme cu banii? s-au batut intre ei? pierd noptile? care-I treaba?

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Ce se mai poate spune dupa un asfel de meci ? Ne-ati facut o mare bucurie. Se pare ca echipa incepe sa joace....FELICITARI !!!!!

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    csu
    Ce joc minunat, ce public ..... si ce Calota de nota 10.

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Energia
    Nu se poate vorbi despre meci atata vreme cat Energia,o echipa cu pretentii,s-a prezentat in batjocura pe teren.E limpede ca a intrat dihonia la gorjeni,sunt cauze extrasportive cu certitudine.

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Deziluzie!
    Ma uitam la meci si nu-mi venea sa cred ce se intampla!

    Sa ai RUN de 14-0,ma refer la Sibiu,(de la 41-38 la 55-38) la nivelul asta mi se pare non-combat la Energia(au avut 4-5 turnovers consecutive)!....mare pacat de Troupe singurul care vrea sa joace,in rest pamant de flori!....se pare ca infrangerea cu Gazul din etapa trecuta n-a fost un accident!....ceva se intampla acolo....posibil salarii neplatite?...in ritmul asta strica calculele legate de clasarea primelor 8!....mare pacat!

    Si inca ceva:Aktas cand joci in asemenea hal ai bunul simt sa bagi capul in pamant si sa nu mai ai gura mare fata de un sef al tau (Alionescu),dai senzatia de proasta educatie!....te-a umilit Popa Calota mai bine inveti sa stai in ghete ca timpul trece in defavoarea ta!!!

    cu 8 ani în urmă (31.10.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    pentru mid
    Ai dreptate, echipa a inceput sa joace. si asta, cred din mai multe motive:
    1. jucatorul cel nou: are inteligenta baschetbalistica si experienta, prin asta da celorlalti liniste si incredere, iar antrenorul poate repartiza minutele mai echilibrat, fara sa-i rupa pe hardy si calota (apropo, nu cred ca meciul lui calota a fost chiar de 10, nu a fost deloc in mana aseara);
    2. antrenamentele repetate incep sa se cunoasca, toti jucatorii sunt acum dezinvolti, schemele incep sa mearga, aruncarile sa intre, echipa se omogenizeaza;
    3. publicul, atat cat e el deocamdata sustine echipa tot meciul (off topic: pacat totusi ca este permis fumatul in sala);
    4. si pitestiul si energia, ne-au luat putin de sus, iar lucrul asta le-a fost fatal.

    Cred ca desi eram extrem de pesimist la inceput, ma bucura foarte mult placerea cu care joaca acum si dorinta de victorie si lupta pana la ultima picatura de energie. Vor mai fi si victorii si infrangeri, important e sa continue munca lor, sa nu se accidenteze, iar noi sa-i incurajam si apreciem.
    Hai CSU!

    cu 8 ani în urmă (01.11.2015)
    • tzontzolino:

      re
      se fumeaza la voi in sala? dar ce idioti aveti acolo? Poate acum dupa necazul din Bucuresti vor interzice! Apropo- nasol rau la voi faptul ca galeria sta in mijlocul tribunei- mai mereu am vazut acea parte goala tocmai din cauza lor!

      cu 8 ani în urmă (02.11.2015)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      re
      propriu-zis nu in sala, ci pe culoarele de acces, dar fumul intra oricum, cred ca si jucatorii il simt de pe parchet; mai ales ca sambata usile au fost lasate larg deschise, dupa tragedia din colectiv; ironic sa lasi usile deschise pentru o evacuare usoara, dar sa permiti fumatul...; sunt niste chestii care frizeaza orice logica si/sau bun simt.
      legat de galerie, din cate imi aduc eu aminte, tot timpul au stat acolo...intr-adevar, prima data se umple tribuna opusa; oricum asta nu cred ca e o mare problema.

      cu 8 ani în urmă (02.11.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!