Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie convingătoare pentru BC CSU Sibiu pe terenul lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.12.2016

Epilogul etapei a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin le-a pus fața-n față în Bănie pe SCM U Craiova și BC CSU Sibiu. Formația oaspete a confirmat parcursul și a reușit să-i învingă pe olteni, administrându-le acestora al 8-lea eșec al eșecului.

Elevii lui Dan Fleșeriu au preluat conducerea încă din startul jocului. Gazdele au răspuns, iar tripla lui Abrams i-a dus pe olteni în față, scor 7-6. După jumătatea sfertului sibienii au pus stăpânire pe joc, iar cu cei doi fundași în mare formă au câștigat primul sfert cu scorul de 23-15. Actul secund a fost unul modest în care cele două formații au marcat împreună doar 21 de puncte. Principalul eveniment în acest interval a fost accidentarea lui Marcel Davis, cel care ulterior nu a mai evoluat în prima repriză. După 20 de minute de joc scorul de 33-26 pentru BC CSU Sibiu. Și după revenirea de la cabine Sibiul a fost echipa mai inspirată și a reușit să-și creeze un avantaj format din două cifre. Craiova a recuperat din deficit și a revenit la -6 după un coș marcat de Fraseniuc. Cu un joc bun de la distanță, oaspeții reușeau să păsteze un avantaj semnificativ înaintea ultimului sfert, 56-47. Sibiul a început bine și sfertul patru, iar cu un parțial de 8-0 încă din start a ucis meciul. Craiova nu a avut forța să întoarcă scorul și s-a văzut învinsă de BC CSU Sibiu cu scorul de 78-59.

Kevin Hardy și Igor Mijajlovic au marcat fiecare câte 14 puncte pentru sibieni. Americanul a mai adăugat 7 recuperări și 5 pase decisive, iar sârbul a mai acumulat 7 pase decisive și 5 recuperări. Bogdan Popescu și Marcel Davis au contribuit și ei cu câte 11 puncte fiecare.

Darius Hargrove a fost cel mai bun jucător din tabăra olteană cu 19 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Will Paul a terminat cu 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!