Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie la 13 puncte diferență pentru Oradea la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2015

Baschetbaliștii de la CSM-U Oradea au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în faza următoare a Cupei României, după ce au învins în deplasare pe Gaz Metan Mediaș la 13 puncte diferență, scor final 86-73 (20-13, 24-15, 19-14, 23-31). 

Salih Nuhanovic cu 14 puncte, Bogdan Țîbîrnă cu 13, respectiv Uros Lucic și Sean Barnette cu câte 12 fiecare au fost cei mai buni marcatori ai Oradiei, în timp ce de la Mediaș s-a remarcat Niksa Nikolic cu 16 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului!


CSM-U Oradea conduce la pauză în deplasare pe Gaz Metan Mediaș la 16 puncte diferență, scor 44-28 (20-13, 24-15). Meciul contează pentru prima manșă a fazei inaugurale din Cupa României. 

Statistica FRB nu este disponibilă pentru acest duel, așadar vom reveni cu detalii despre marcatori în momentul în care vom intra în posesia informațiilor. 

Vom reveni cu amănunte din Sala Sporturilor din Mediaș!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    cronicaru
    Daca jucam asa in campionat retrogradam...am fost penibili !!

    cu 8 ani în urmă (22.09.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    cine retrogradam?>)))
    Medias? nu au jucatori romani dar ..sunt echipa bunicica vedem

    cu 8 ani în urmă (22.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!