Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorii pe teren propriu pentru Focșani, Mediaș și Galați în GVB

Victorii pe teren propriu pentru Focșani, Mediaș și Galați în GVB

Etapa a 4-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin – GVB a programat vineri seara, 11 noiembrie, trei partide iar CSM Fcoșani 2007, CSM Mediaș și CSM Galați și-au apărat terenul terenul propriu, în jocurile în care au plecat drept favorite.

CSM Focșani a trecut de Athletic Constanța în prologul etapei. Echipa din Vrancea s-a impus cu scorul de 61-51. Diferența a fost făcută imediat după pauza mare când echipa gazdă a primit doar trei puncte iar ecartul a crescut la 16 lungimi. Constanța a câștigat ultimul act dar nu a fost suficient pentru revenire.

Donovan Smith a fost omul meciului cu 21 de puncte, 18 recuperări și 3 capace pentru 29 la eficiență. Akim Mitchell a adăugat 11 puncte iar Cătălin Petrișor și Jabari Craig câte 10 fiecare.

Rashaan Williams a înregistrat și el un double-double impresionant cu 19 puncte și 20 recuperări.

CSM Mediaș a avut viață ușoasă pe teren propriu contra celor de CSM VSKC Miercurea Ciuc. Echilibrul s-a păstrat doar în primul sfert iar la pauză formația de pe Târnava avea deja 14 puncte avantaj, 47-33. După pauză meciul s-a rupt definitiv iar CSM Mediaș a avut un avantaj maxim de 32 de puncte în startul ultimului act. Lucrurile s-a mai echilibrat, după ce Mihai Popa a rulat tot lotul iar partida s-a încheiat cu scorul de 100-80.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător de la gazde cu 19 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Nikola Siladji a adăigat 15 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Quincy Harding a marcat la rândul lui 15 puncte iar Octavian Popa Calotă și Jacob Gibson au totalizat câte 13 puncte fiecare.

Bruno Spanja a fost vioara întâi pentru Miercurea Ciuc cu 18 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive. Raul Olariu și Matevz Magusar au adăugat fiecare câte 13 puncte.

CSM Galați a obținut la rândul ei o victorie categorică acasă contra lui CSM Târgu Jiu, scor 92-70. Echipa de la Dunăre a fost în permanență la conducere și a câștigat toate cele patru sferturi ale jocului disputat în Sala Dunărea din Galați.

Jacoby Armstrong a fost omul meciului cu 18 puncte și 3 recuperări. Christopher Bunton și-a trecut în cont 16 puncte și 5 recuperări iar Mihaljo Bogdanovic și George Vlad au adăugat câte 14 puncte fiecare.

Adrian Roșu a fost principalul remarcat al oaspeților cu 20 de puncte și 4 recuperări.

Etapa a 4-a din LNBM – GVB se încheie astăzi, 2 noiembrie, cu partida dintre CSM Sighet și CSO Voluntari.

foto: CSM Focșani 2007

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!