Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Bucuria prahovenilor după ce Gaz Metan a evoluat cu cinci jucători străini

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

Sâmbătă seară CS Gaz Metan Mediaş a pierdut, teoretic derby-ul cu CSU Ploieşti deoarece Ovidiu Teleabă a evoluat cu cinci jucători străini pe teren în acelaşi timp. Preşedintele executiv Ionuţ Georgescu a fost cel care a sesizat primul acest fapt, iar în secunda următoare antrenorul Vladimir Arnautovic a sărit în faţa mesei oficiale pentru a aduce la cunoştinţa comisarului.

Întregul moment şi bucuria prahovenilor o puteţi vizualiza în video-ul oferit de către site-ul Total Baschet. Imaginile sunt preluate de la postul TV Digi Sport.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    asa comentatori ?
    Cum sa fi in halul asta de penibil ? si sa bati campii maxim in momentul in care nu stii despre ce e vorba in propozitie.. Asta e profesionalismul unor comentatori din romania - stim doar sa comentam fotbal (despre oile lu` Jiji)..in rest comentam propozitii fara subiect si mai ales fara predicat..

    cu 12 ani în urmă (13.11.2011) Raspunde
  • anti :

    asa campionat?
    Tu zici de comentatori,dar eu m-as lua de staff,uite-te la ei cat de fericiti sunt incat isi scot telefoanele in timpul un MECI de baschet oficial si suna!Pei asa ceva nu vezi in Europa!

    cu 12 ani în urmă (13.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @ anti
    Singurul care si`a scos telefonul, a fost presenditele clubului, atat.. care in momentul cand a luat telefonul din buzunar, a plecat de langa banca...asa ca nu mai vorbi doar ca sa nu adormi...:) SI TERMINATI ODATA CU IDIOTENIILE, SI MEDIASUL S-AR FI BUCURAT LA FEL !

    cu 12 ani în urmă (13.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    si inca ceva
    Meciul nu mai era oficial din acel moment ;) Era doar un meci amical, s`a jucat doar pt public, si alte chestii...asa ca nu mai vorbi daca nu ai habar de fenomenul asta.

    cu 12 ani în urmă (13.11.2011) Raspunde
  • atomtörpe :

    e
    DRagi ploiesteni
    Va felicit pentru efortul depus si pentru aceasta victorie senzationala, probabil de aici vine si bucuria incandescenta. Va doresc sa nu aveti niciodata satisfactii mai mari.

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde
  • anti :

    bai nu mai vb prostii
    e vorba de profesionalism,fie ca era amical ,fie fara miza,fie fara ce vrei tu sherlock,stai tu linistit ca nu vezi asa ceva in alte tari decat la noi,oricum gandul celorlalti nu este la baschet,ei stau si stau pe banca si privesc un meci ca un suporter normal ,doar antrenorul principal are ceva de spun,cel secund trebuie sa stea si sa priveasca,deci da ai dreptate,suporterii de pe banca asesoftului au voie sa vorbeasca la telefon,aaa daa,era si time out:))

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!