Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Dinamo Știința București acuză o viciere de rezultat la meciul de pe terenul lui BC CSU Sibiu

VIDEO. Dinamo Știința București acuză o viciere de rezultat la meciul de pe terenul lui BC CSU Sibiu

Dinamo Știința București a cedat în etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul lui BC CSU Sibiu, scor 89-88. Acest meci a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a-și decide învingătoarea. Formația de pe Cibin a reușit pentru a două în acest sezon să câștige acasă în overtime și astfel și păstrat recordul de invincibilitate din propria arenă.

Oficialii echipei din Capitală au acuzat o greșeală flagrantă de arbitraj, care a avut loc cu 15 secunde rămase de joc din repriza suplimentară. Anton Diaconescu a ratat o liberă, după care a recuperat ofensiv dar arbitrii au susținut că pivotul român a intrat în spațiul de 3 secunde înainte ca mingea să lovească inelul. Faza incriminată o puteți urmări mai jos:

La precedentul meci decis în prelungiri în acest sezon la Sala Transilvania a existat o fază tot cu o recuperare ofensivă în urma unei libere ratate. Chris Cooper a făcut atunci recuperare și a înscris pentru a trimite în prelungiri meciul cu SCM Timișoara, câștigat ulterior de sibieni. FRB a recunoscut greșeala arbitrilor la acea fază dar nu au considerat drept o viciere de rezultat. Totuși oficialii de la acea partidă au fost suspendați pentru o etapă.

AICI puteți revedea faza cu Chris Cooper de la meciul cu  SCM Timișoara.

5 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Sibiu Dinamo
    Interesant... as zice ca e cos valabil după mine.

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      @uplifter
      De acord... și? Atâta timp cât tu nu ai un sistem elementar de instant replay, pe care l-ai promis de la finalul sezonului trecut, nu poți arunca vina în totalitate pe arbitri; pana la urma eroarea e umană, eroare care nu cred ca poate fi imputata având în vedere ca vorbim de fracțiuni de secundă, care sunt greu de detectat chiar și de IR.

      cu 4 ani în urmă (16.12.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    cos valabil
    Este cos valabil, daca va uitati cu intrerupere, se vede clar ca in momentul in care mingea atinge inelul, jucatorul are ambele picioare pe parchet, si dupa ce mingea a sarit la o anumita distanta deja din inel, jucatorul incepe alergarea, deci e cos valabil si nu-ti trebuie nu stiu ce racheta de sistem slow motion....

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Cos valabil
    Doar ca mingea nu a intrat in cos :))))

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    PS
    Nimic despre faultul asupra lui Falker? Cool

    cu 4 ani în urmă (16.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!