Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Încăierare generală la finalul confruntării dintre Energia Târgu Jiu şi CSMU Oradea

Călin Florea

Călin Florea
22.02.2015

Pivotul grec, Andreas Glyniadakis, a acuzat o lovitură la nivelul feţei - Foto: basketnews.lt

Vă prezentăm întreaga fază ce a dus la încăierarea generală de duminică seară:

-----

Încăierare generală la finalul confruntării dintre Energia Târgu Jiu şi CSM Oradea, cu 90 de secunde rămase pe tabelă, la scorul de 84-68 în favoarea echipei gazde. După o aruncare de trei puncte marcate de către Karpelesz, pivotul gazdelor, Glyniadakis a rămas întins pe parchet acuzând o lovitură la nivelul feţei. Pantic a luat mingea din coş, cu scopul de o a repune, moment în care Glyniadakis s-a răstit la pivotul orădean, împingându-l pe jos şi urcându-se pe el. La scurt timp a intervenit căpitanul bihorenilor, Subotic, care l-a impins la rândul său pe pivotul grec. Din acel moment s-a iscat o încăierare generală, fără a se putea trage prea multe concluzii, cert fiind că au fost implicaţi mai mulţi sportivi de la ambele echipe.

După îndelungi consultări, arbitrii au decis sancţionarea cu greşeală eliminatorie a sportivilor Subotic, Patic şi Glyniadakis respectiv cu fault antisportiv pentru Aktas şi Paşca. Conform regulamentului în vigoare, comisia de disciplină a FRB se reuneşte din oficiu în cazul în care se dictează faulturi descalificatorii.

Vom reveni cu mai multe detalii!

45 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    provocator de profesie
    spun asta cu mana pe inima si in cunostinta de cauza! am vazut meciul cu Astana si alte meciuri in care glyniadakis a cautat mereu scandal si sa provoace!!! nu ca asta ar scuza comportamentul Oradenilor, dar asta este un mar stricat care incearca sa strice tot cosul!!! Bravo Tg Jiu pt Europa

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    jcn
    Am observat si eu asta la grec,e foarte nervos in timpul meciurilor. Poate si din cauza faptului ca nu ii prea merge jocul, a fost adus ca un jucător important dar după mine nu a confirmat pana acum.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @rexdecebal
    Vorbesti ca un suporter suparat ca echipa lui a pierdut meciul. Te asigur ca Andreas nu este asa cum il descrii tu. Iar @jcn : urmareste-i atent jocul. Vezi cate blocaje si cate culoare creeaza...

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Pantic
    Serios vorbind, Pantic a exagerat. Glyniadakis nu trebuie sa recurga la un asemenea gest, mai ales ca un coechipier marcase 3 puncte importante. Cred ca jucatorii CSM ului au facut un gest urat.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      era deja pe jos
      Cand Tal a aruncat de 3 grecul era deja intins pe jos- chiar se ducea asa rastit pe cineva fara motiv? Sigur s-a intamplat ceva inainte de s-a suparat asa rau! O sa aflam noi exact cine a fost de vina!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      Pitestenii de calibru(GETA si tzontzolino)
      E clar ca aveti ceva cu noi, nu stiu de ce dar aveti ceva cu noi....

      In primul rand grecul nu e la prima abatere de genul si cauta mereu motive de scandal si dramatism.Nu ca am ceva cu el, e jucator foarte bun dar cu comportament de pusti de gradinita.

      tzontzolino ziceai ca grecul era deja pe jos cand Tal a aruncat de 3, poate s-a impiedicat de cineva sau ceva dar nu trebuia sa mearga ca un animal la Pantic.Ziceti ca el(Pantic) a cazut prea usor, n-ati vazut ca grecul l-a prins de gat si l-a aruncat ca pe o carpa?Apoi a venit Subotic sa-i aplice portia necesara pana nu l-au oprit ceilalti...Pasca si Krapic incercau sa-i tina pe loc sa nu faca mai mult rau, Vlahovic nu stiu ce a facut dar si el cred ca a aplicat ceva lovituri...

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Vlahovic sa uitat sa vada daca nu il vede cineva si a dat si el cu piciorul, nu neaparat a lovit sau daca a lovit a fost o lovitura de domnisoara dar gestul...... Sincer imi pare rau pentru echipele implicate dar genul asta de jucatori ar trebui tratati la fel ca si drogatii, la fel de dur! Am vrut sa vad un mecci frumos si am reusit sa vad o dovada de prostie crunta dar si sportivi care au intervenit sa calmeze recalcitrantii din echipa adversa (friendly manner)!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever:

      @Robert
      Ai dreptate, nu e la prima abatere de genul, dar crede-ma, tot meciul au fost tensiuni..si asta e si din vina brigazii de arbitri. Am si comentat pe pagina de facebook a Digi ca sper sa nu scape meciul din mana si sa se lase cu ceva urat..si iata ca asa a fost. De la primele faze Glyniadakis a avut ceva de impartit cu Pantic (nu stiu ce, dar tot meciul s-au contrat)..Darby cu Markovic, Tal cu Subotic..nu as spune ca Andreas cauta neaparat scandal si dramatism, dar omul are 35 de ani totusi, nu mai e la prima tinerete, trebuie sa compenseze cu ceva..La faza aceea din cate am vazut in sala, Pantic l-a imbrancit la aruncarea de 3 a lui Tal, dupa acesta s-a ridicat, s-a dus la el si l-a impins, Pantic s-a lasat in jos, l-a prins si s-au trantit amandoi la podea...ce s-a intamplat dupa e mai grav. In frunte cu marele vostru Rares Pasca (care probabil a crezut ca-i mare jucator daca a dat 2 trite) mai multi jucatori de la Oradea au sarit efectiv de pe banca si au dat cu picioarele in Glyniadakis. Pai asta e comportament de jucatori de baschet ? Bine, pe Pasca sa zicem ca-l cred in stare, dar Subotic, Vlahovic ? In fine, un meci frumos pana la acel incident, felicitari Oradea si fanilor lor si sa auzim numai de bine !

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      Vlahovic
      De el crede-ma ca nu am vauzt ce a facut, desi au aratat de vreo 10 ori faza respectiva dar niciodata nu am avut ochii pe el, oricum a fost un meci teribil din toate punctele de vedere.Daca prima parte a fost lipsita de precizie si coerenta, a 2-a parte a fost umpluta cu scandal si batai.Si bataile erau sa inceapa chiar din prima jumatate de meci cand erau sa se loveasca 2 jucatori, am uitat cine insa...Cred ca Darby era unul dintre ei si cu cineva de la CSM dar nu mai stiu cine.Puteau foarte bine sa inceapa boxul de atunci, era mai spectaculos ca meciul...

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      MI-a sarit mie in ochi pentru ca nu l-am vazut evoluand la adevarata valoare in timpul in care m-am uitat la meci!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      @energiafanforever
      Eu din contra, nu ma asteptam la Pasca sa fie asa agresiv, desi nu stiu de ce am senzatia ca Pasca incerca sa calmeze spiritele, am scris-o si adineaori.In schimb de la Subotic sa stii ca m-am asteptat sa faca asta deoarece de cand e la Oradea nu e la prima abatere de genul, acuma a fost grav de tot ce a facut dar imi amintesc de cateva meciuri si din sezonul trecut unde chiar el a inceput scandalul, si era cat pe aici sa aplice pumni si picioare.

      De Vlahovic repet nu stiu ce a facut ca nu am fost atent la el, iar Pasca credeam ca a sarit in aparare nu sa-l atace pe grec.Cineva neaparat ar trebui sa posteze faza respectiva ca asa dupa presupuneri noi oradenii tinem cu ai nostri, voi tineti cu ai vostri, pitestenii tin cu ai vostri si restul sunt impartiali...

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Normal ca avem ceva cu voi- doar suntem Steaua si Dinamo la fotbal si mereu avem ceva cu voi! Plus ca vine meciul cu voi si trebuie sa castigam inainte moral duelul intre suporterii de pe acest site! Nu avem nimic cu voi, a fost un meci intre voi si altii deci e clar ca suntem neutrii! Eu asa am vazut si judecat faza: grecul intins deja pe jos, presupun ca nu te duci rastit la cineva (mai ales ca intai s-a uitat in jur-deci cauta o anumita persoana) decat cu motiv. Nu cred ca poti cu o mana sa impingi asa usor un om de 2.10 ca Pantic (de aceea am spus ca a cazut prea usor) si nu am agreat comportamentul lui Pasca, Subotic si Vlahovic. Am aparat oameni ca Markovic care au intervenit sa stopeze nu sa continuie lupta! Plus ca la acest meci, desi am cel mai mare respect pentru Energia ca ne-au bucurat pe toti in Europa, am tinut cu Oradea pentru ca ne ajuta mai mult o victorie a voastra pentru ca scotea din cartile play-off pe Energia. N-are nimeni nimic cu voi si cu siguranta nu noi pitestenii! Si aluzia ta la numele nostru pe site-sunt nume puse la caterinca +/- nume de chat. Ce vroiai sa imi pun ? prenumele din buletin, sau cele 3 litere de la masina?

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      Duelul moral al suporterilor?
      Stai sa-i transmit lui Achim asta inainte de meciul cu voi, ca daca nu castigati moral duelul cu noi de pe acest site nu aveti sanse sa ne bateti la noi acasa.Stai linistit ca oricum plecati cu 2 puncte de la noi, daca jucam ca in aceasta seara.

      Cu meciul asta si cu inca 3 meciuri pe care le pierdem daca jucam asa putem doar sa speram ca intram in play-off...

      Da, vreau CNP-ul tau ca sa ma simt mai bine.As aprecia tare mult asta.Mersi!

      Ah da si apropo nu mi-am batut joc de numele voastre, am vrut doar sa zic ca la voi m-am adresat si nu la alti pitesteni.Doar atat.

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Eram ironic...iar in legatura cu CNP-ul unde ai citit chestia legata de CNP? Am scris eu asta? Daca si in viata o sa citesti contracte cum citesti comentarii nu te vad bine...A, si doar noi doi comentasem la acest post, eu ii dadusem reply lui,tu oricum dadusei reply- nu cred ca trebuia evidentiat numele ca se vedea deja cui te adresai ca nu eram si altii acolo...

      cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu sundance :

    părerea mea
    Deși sunt fan Enegia, recunosc că grecul este cel mai "țigan" jucător pe care l-am văzut. Tot timpul ține, tot timpul exagerează pt a obține faul, tot timpul e pe jos. Dar îmi place de el, face asta din experiență, trebuie să compenseze cu ceva lipsa "tinerețe"

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    jcn
    Posibil sa ajute mai mult decât am observat eu, mie nu îmi place ca jucător. Cat despre comportament as putea sa fac o comparație cu ce făcea Pesic acum câteva sezoane.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    pivot
    In mod sigur grecul este mult peste ce pivoti am avut anul asta. Si este destul de bun. Dar la banii care-i ia cred ca il luam pe Stevan Milosevic care este scula, si juca mult mai bine si mai linistit si Nemanja. Cred ca cu cei doi eram pe locul 3 lejer.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xyzxyz :

    :)))
    [mesaj editat]
    Sanctiune: BAN

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Faptul ca a castigat Euroliga nu il ridica la statutul de zeitate iar faptul ca a esuat in campionatul nostru nu este un plus la CV ci un mare minus! Oricum ai privi nici Energia si nici alte echipe din campionatul nostru (indiferent de bugetul vehiculat) nu isi permit un jucator adevarat de Euroliga ci doar resturile care nu se mai ridica la nivelul acelei comeptitii! Daca ar fi fost atat de bun pe cat spui tu ar fi avut un alt contract, in alta parte si garantat pe alti bani! Un jucator merita analizat pentru ce a fost dar in primul rand trebuie tinut cont de CE ESTE acum si de ce joaca!

      Imi cer scuze daca am jignit fanii Energiei, nu asta am vrut si oricum sunt incatat de parcursul lor in EuroChallenge si le urez bafta in continuare!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Problema nu e incaierarea asta. Oricum fata de altele gen Cluj-Farul sau Rapid-Timisoara, asta a fost ca o mangaiere. Marele necaz este pentru Achim, care pe langa faptul ca echipa asa cum e, va mai avea si niste suspendati, iar printre ei probabil cel mai vertebral si mai puternic jucator, Subotic. Un sezon plin de ghinioane, iar daca suspendarea va fi mai mare de o etapa, atunci se anunta vremuri grele pentru Cristi. O fi el un antrenor fabulos si capabil sa improvizeze, dar totusi cu Lupusavei titular sau cu Pasca timp de 2,3 etape, nu il vad bine

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Din prostia unora cel mai mult o sa sufere baschetul.......

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Din pacate ai dreptate!

      cu 9 ani în urmă (22.02.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    @Robert
    Robert, intr-adevar ai dreptate, a fost vorba de Darby si Markovic..oricum conflictul lor a continuat..a mai fost si Tal cu Subotic, si Milosevic cu Pasca, si Pasca cu Alionescu (ceea ce ma mira, ei fiind prieteni destul de buni)..oricum, mare pacat.

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    despre joc
    Sa nu trecem prea usor peste slam-ul lu SuperGiordan din final si meciul bun facut de Loius

    cu 9 ani în urmă (22.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    jenant
    Din pacate ceea ce am vazut aseara a fost unul dintre cele mai urate evenimente din ultimii ani. Nu au nici o scuza niciunul dintre cei implicati. Nici grecul ca initiator, nici cei de la Oradea ca u reactionat. Referitor la participanti normal era sa fie eliminti Glyniadakis, Subotic si Vlahovic. Pantic nu a avut nici o vina iar Pasca nu stiu ce anume vroia dar de lovit nu a lovit pe nimeni. Cand a intervenit Pasca erau deja acolo inca cel putin 10 jucatori si oficiali careincercau sa-i desparta sau sa-si protejeze jucatorii, nu sa loveasca.
    Si eu ma asteptam sa vad eliminari la acest meci dupa tensiunea din teren, dar ma asteptam la ceva izolat, intre maxim 2 jucatori. De acord cu cei care spun ca grecul provoaca. Asta nu este neaparat un lucru rau, are o varsta si e normal sa foloseasca toate "armele" din dotare pt a face fata. Dar daca tu procedezi asa atunci nu ripoasta cand ti se raspunde cu aceeasi moneda. Nu stiu daca ati observat dar faza respectiva a fost precedata de alta in care au fost implicati Glyniadakis, Pantic si Subotic. Grecul se inalta si arunca la cos de langa Subotic si Pantic, mingea nu intra, Subotic acuza o lovitura cu cotul si ramane imobil cu mainile la fata, grecul recupereaza si arunca din nou, mingea nu intra, Pantic acuza o lovitura la fata si nu mai intervine, grecul recupereza a doua oara si inscrie. Cei 2 jucatori de la Oradea au o discutie mai lunga cu arbitrul dar fara succes. Probabil ca cei 2 au fost loviti cu cotul de adversar dar nu neaparat cu intentie. Cei 2 s-au adresat atunci arbitrului, la fel trebuia sa faca si grecul.
    Repet toti cei implicati sunt vinovati, nu are rost sa le cautam circumstante pt ca nu merita.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    Video
    Cum e baietii? Dupa ce ati vazut reluarea tot vi se pare ca grecul l-a daramat pe Pantic sau Pantic a cazut cam usor (cam ca la fotbal)? Nu i-a dat cu cotul in gura cand Tal arunca de 3? A sarit grecul de nebun la cearta? Sigur avea interes cu 2 minute inainte de final sa obtina un antisportiv ca erau doar 16 puncte avans. Foarte frumos ca ati recunoscut ca au sarit calul jucatorii dar grecul chiar nu s-a apucat de nebun sa ii ceara socoteala lui Pantic!

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    ...
    Dupa cum vad eu: suspendari pentru toti cei care au parasit banca de rezerve, suspendari drastice pentru cei care au lovit...adica au incercat sa loveasca mai ales fatalaii de la Oradea (Subotic, Vlahovici, Pasca) si bineinteles tot o suspendare drastica la cel care a provocat totul.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Hmmm...
    Putin ciudat si comportamentul arbitrului. Nu ii fac o vina, dar cand l-a vazut pe Glyniadakis ca se indreapta spre Pantic, in loc sa se interpuna s-a dat in lateral si a dus fluierul la gura, parca asteptand sa se intample ceva...

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    pantic - un actor desavarsit
    Glyniadakis nu l-a lovit pe Pantic - se vede foarte clar in reluarea tv - Pantic s-a dat lovit ca orice sarb, care pe langa baschet trebuie sa faca si un curs de teatru si spectacol care sa-i fie de folos in cariera profesionista. Felicitari Pantic - dar noi inca nu am orbit si putem vedea cum te-ai aruncat efectiv la pamant sperand sa reduci din diferenta de 15 puncte printr-un gest las si nesimtit!

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    FREE62,
    sIGUR NU SUNTEM IN SITUATIE FAVORABILA,CHIAR INGRATA AS SPUNE DAR,fara a pune degetul pe rana si incercand sa fiu obiectiv,as spune ca indiferent ce jucator mare esti,ce performante si merite deosebite ai,bunul simt sa primeze.Nu ma incalzeste cu nimic ca sa mai intamplat si la alte case.nu este relevant acest lucru.Important este ca nu au gandit ca prin acest comportament ramane echipa descoperita pe posturi.sI VA FI GREU daca nu imposibil sa facem fata,celor de la Mures.Si chiar daca nu sun fan Pasca sau Lupusavei,Pasca ieri si-a facut treaba si nu numai ieri,la nivelul lui,si cu Lupusavei in teren sau castigat meciuri vezi Asesoft etc. Sincer prefer jucatori cu bun simt,decenti decat vedete cu fite si figuri,care dau cate 2 de pct. si echipa pierde.


    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    pantic
    Nu a zis nimeni ca l-a lovit. L-a impins iar Pantic avea in spate protectia de la panou. S-a dezechilibrat si a cazut. Nu s-a tinut de fata ca sa simuleze o lovire sau altceva. Pur si simplu s-a dezechibrat si a cazut. Problema e ca Glyniadakis nu avea voie sa faca gestul respectiv. Am dat si exemplul anterior cand 2 jucatori de la Oradea au reclamat lovire in aceeasi faza. Ca sa-l citez pe tzontzolino "au cerut de nebuni fault" ? Sau daca Vlahovici dupa ce a fost aruncat in afara terenului de Tal sarea la acesta era normal? Nu era, indiferent de gestul urat al lui Karpelesz.
    Una peste alta, e baschet, e fair-play nu au voie jucatorii sa reactioneze violent, indiferent de nervi, frustrare etc.
    @Tiger eu inteleg ca Targu Mures e in competitie directa cu Oradea si Energia pt un loc in play-off dar nu crezi ca ar trebui sa-l castigati pe teren ? Daca ar fi dupa tine cele 2 echipe ar trebui sa joace cu juniorii pt ca ambele banci au particpat la calmarea spiritelor. Trebuia sa-i lase sa se bata ca sa vedem cine e mai tare? Nu contest suspendarea "protagonistilor" dar tu exagerezi.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    • YMCA Tiger:

      ...
      Sincer putin imi pasa de lupta pentru playoff, nici nu am realizat cu urmeaza sa jucam cu Oradea.

      Nu m-am referit la cei care incercau sa calmeze spiritele, ci la cei doi care au parasit banca si au lovit cu picioarele...unul dintre ei nefiind nici pe foaia de joc. In rest nici o scuza pentru Subotic si Vlahovic care au lovit clar, intr-un campionat care se respecta astfel de iesiri se sanctioneaza extrem de dur sa nu mai vorbim de NBA unde se pedepseste si jucatorii care au parasit banca.

      Iar dragi oradeni puteti sa-mi dati cate thumbs down vreti daca va face sa va simtiti mai bine dar tot campionatul a vazut ce mizerie de jucatori aveti.

      cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      vinovati
      Tu chiar nu ai inteles ca nimeni nu ii apara pe cei vinovati. Trebuie sa plateasca pt ca nu e normal ce au facut.
      Tu ai scris "suspendari pt toti cei care au parasit banca de rezerve" nu pt cei care au lovit.
      Indiferent de masurile care se vor lua faptele raman si sunt o pata pe imaginea acestui sport.

      cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    erata
    20 de puncte am vrut sa spun si echipa pierde,asta este tot un fel de orgoliu si statistica personala nu joc de echipa.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Echilibru
    Campionatul este foarte echilibrat, vor decide poate doar nuanțe. Ce s-a întîmplat trebuie judecat conform legilor scrise în regulament. Au fost fapte regretabile, care trebuiesc pedepsite. În rest hai înapoi pe teren.... acolo este mai interesant și mai plăcut ochiului.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschetfan02 :

    ce frumos
    cred ca o reluare in teren pentru brigada minune ar fi fost nemaipomenita...
    1 grecul energiei nu e un zeu dar nici de neglijat (seamana in simulari cu Pesic si nu e prea frumos) dar si-a luat un cot pentru care orice jucator ar fi cerut "socoteala"
    faptul ca nenea arbitru de langa ei nu a vazut asta arata ca "nenea" este un apelativ prea elevat pentru acest tip de arbitraj;
    2 25-ul(Pantic) simuleaza caderea sau pur si simplu se impiedica si in cadere il trage peste el pe grec(care incearca sa cada in maini fara sa il loveasca pe Pantic)
    3 numarul 13 impinge grecul si ii arde si cativa pumni
    4 numarul 55 nu da .. incearca sa impace initial si apoi se observa cum se abtine spre final la a lovi cu piciorul
    5 numarul 7 doar ii desparte(pana acum cel mai cerebral de la Oradea)
    6 in schimb apare "un jeg" de pe banca de rezerve (Pasca daca nu ma insel .. daca ma insel imi cer scuze) de la Oradea care pur si simplu imparte picioare in grecul cazut la podea..

    salvati filmuletul si faceti un play mic cu incetinitorul doar sa nu va pierdeti increderea in baschet .. pana la urma e un sport foarte frumos

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    arbitrii nu au vina????
    In acest meci am tinut cu Oradea , grecul a inceput circul , dar apoi aproape toata ekipa frustrata din Oradea a sarit sa dea cu piciorul in omul cazut p jos.Urmariti-l p Vlahovic, gaina moarta d 50 d kile cum loveste ca un gay cu piciorul!...si totul a pornit d la idiotii cu fluier , care nu au luat atitudine, d la-nceput au fost vreo 6-7 altercatii, iar "arbitrii" faceau ca nu vad.Sunt curios cate etape d suspendare primesc:grecul, Subotici, Pasca , Vlahovici...chiar si "inteligentul" de Sergiu Pop era la bataie...Arbitrii au tolerat mizeriile tot meciul, cate etape primesc???Ei sunt principalii vinovati!

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Inveti te rog sa scrii romaneste?

      cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Acest grec e un jucator imputit si muedar. Trage, impinge, faulteaza, simuleaza grosolan, mai bine statea la echipa de unde o venit si unde juca maxim 10 minute.
    A primit ce merita, dar nici iesirea oradenilor nu-di are locul pe un teren de baschet.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      Si?
      daca asta il face sa dea 20 de puncte pe meci si sa castige, care e problema? Daca nu se fluiera, nu e fault, nu? Asta i-a facut pe Ciuic, Pesic, Marjanovic, Burlacu sa fie peste nivelul campionatului. Si asta e tot experienta. Daca il injuri pe Dragusin, iti da maxim 2 puncte si face 5 faulturi in 10 minute. Daca nu l ataci in nici un fel iti da 20. Tu ce preferi? Cred ca el e cel mai bun exemplu din romania..

      cu 9 ani în urmă (23.02.2015)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      .
      Ti se pare ca mizeriile celor pe care i-ai enumerat ajuta baschetul si lasa o imagine frumoasa a acestui sport? Dupa ce ca arbitrajul e la nivelul la care e baschetul romanesc nu are nevoie de pacalici din astia mentionati mai sus care sa inflameze spiretele si sa provoace altercatii. Ce poate invata un junior de la jucatorii astia peste media campionatului? Sa simuleze? Sa traga de coaie adversarul? Sa sparga capul adversarului sa-l bage in spital? Sa protesteze la fiecare decizie a arbitrilor?

      cu 9 ani în urmă (24.02.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      ?
      Ei au castigat campionate, cupe. Sunt considerati de cei care urmaresc baschetul jucatori care au ridicat nivelul campionatului. Americanii aia care se bateau prin barurile din Sibiu, cu ce au contribuit? Ce au realizat?

      cu 9 ani în urmă (24.02.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      @Fr3aksway Nu Branko, Burlacu, Grecul asta si ceilalti numiti mai sus au inventat marlanie baschetbalistica, ea a fost inventata mult mai demult si se practica la toate nivele posibile...... Pentru gentelmani este golful, pentru oameni normali baschetul de exemplu!

      cu 9 ani în urmă (24.02.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    :)
    deci brusc la tg jiu si oradea sunt numai badarani, iar la celelalte echipe toti sunt usa de biserica.. Una e sa comentezi despre incident si alta e sa spui despre o echipa ca are numai badarani. Prosti sunt peste tot. Vad ca si "orbi" la fel

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    arbitrii
    Eu zic, asa ca si alti cativa de aici, ca un important rol in enervarea jucatorilor l-au avut arbitrii. Cu non-combatul lor si neimplicarea in fazele cheie au enervat ambele echipe. Eu nu cred ca se intampla asta cu o brigada serioasa de arbitri care impune respect. Dar... oare cati arbitri impun respect? Vom ajunge sa-l regretam pe cei pensionati? Ca nu ma mira multe cand astia nu vad greseli elementare gen pasi pornire sau fault la mana de aruncare.

    cu 9 ani în urmă (23.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!