Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Galil Gilboa şi BC Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
23.02.2012

Bănăţenii au condus în debut şi de două ori în sfertul trei, dar au pierdut clar pe final

Leii din Banat nu au reuşit minunea în Israel şi au pierdut partida cu Galil Gilboa, 73-91. Timişorenii au acum şanse şi mai mici de calificare în sferturile de finală.

Alb-violeţii au început mai bine jocul cu israelienii, şi după ce au condus în câteva rânduri s-au văzut egalaţi, iar apoi gazdele au trecut la conducerea jocului. Gilboa avea 11 puncte avans la pauza mare.

Fără trei oameni de bază, timişorenii au revenit spectaculos în sfertul trei şi au trecut la conducere, 60-59, dar nu au mai reuşit să reziste şi în ultimele zece minute şi au pierdut meciul la o diferenţă de 18 puncte.

Sime Spralja cu 20 de puncte şi Jovanovic cu 18 au fost cei mai buni jucători timişoreni.

După această înfrângere, alb-violeţii rămân pe locul 4 în grupă, la 2 puncte de Mornar Bar şi au nevoie de jocul rezultatelor ca să se mai califice.

Bănăţenii trebuie să o învingă pe Mornar Bar în meciul direct şi să spere că bosniacii vor pierde cu OKK Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!