Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean continuă la Athletic Constanța

Vlad Corpodean continuă la Athletic Constanța

Vlad Corpodean va evolua și în sezonul 2022/2023 pentru Athletic Constanța. Fostul internațional român va petrece al doilea sezon la malul Mării Negre, după cum indică informațiile site-ului nostru.

Vlad Corpodean are 31 de ani și la 1.94 metri este un jucător de poziția 3. În sezonul precedent a jucat 30 de partide pentru Athletic Constanța și a avut medii statistice de 8.5 puncte, 5.1 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 11.3 la eficiență. „Corpo” este un jucător cu experiență la nivelul LNBM, care a mai trecut pe la U BT Cluj-Napoca, BCM U Pitești, BC Mureș, CSM CSU Oradea, Dinamo București, CSM Galați și CSM Miercurea Ciuc.

În stagiunea recent încheiată, Corpodean a reușit să treacă de borna celor 300 de prezențe în eșalonul de elită al baschetului românesc.

În cupa României, Vlad are 34 de partide jucate, iar în stagiunea trecută a fost extrem de aproape să ajungă în Final Four, alături de Athletic Constanța.

Athletic Constanța nu a făcut niciun anunț oficial referitor la lotul de jucători pentru Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2022/2023.

foto: Baschet Club Athletic Constanța (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!