Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Cred că decisiv a fost raportul posesiilor pierdute”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.10.2014

Dado Arnautovic, tehnicianul celor de la CSU Asesoft Ploieşti, a vorbit la finalul meciului câştigat de elevii săi pe terenul Oradiei, scor 90-73, despre jocul în sine cu elevii lui Cristi Achim, dar şi despre debutul în noul sezon din EuroCup. 

„În primele două sferturi am avut probleme în apărare. Nu am reuşit să ne apărăm la pickand roll. Au fost 20 de minute în care Oradea ne-a taxat toate greşelile. Jucătorii mei nu au fost foarte concentraţi în prima repriză, dar în acelaşi timp Oradea a jucat foarte bine. Le-am spus jucătorilor în pauză că nu cred că adversarii pot să ţină acest ritm până la final. Dacă ar fi făcut-o ar fi fost ceva senzaţional. 

În repriza secundă, noi ne-am apărat mult mai bine, iar Oradea a căzut. Nu ştiu dacă din cauza apărării noastre sau pentru că pur şi simplu nu a putut să ţină ritmul pe tot parcursul meciului, dar adversarul a căzut în partea a 2-a, Din punct de vedere statistic diferenţe mari nu se văd. Eu cred că decisiv a fost raportul posesiilor pierdute. De altfel, noi am avut milte intercepţii pe care le-am folosit pentru a puncta.

Pentru noi urmează primul meci în EuroCup. Ne concentrăm asupra acestei competiţii, iar debutul va fi foarte important. Primele două meciuri contează enorm. E extrem de important cum începem în această competiţie”, a mărturisit Arnautovic, conform site-ului oficial al clubului bihorean. 

Campionii României vor începe miercuri, 15 octombrie, sezonul în EuroCup cu un meci în Rusia, la Volgograd, acolo unde vor da piept cu Krasny Oktybar. 

*Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Dado
    Cred că scurta analiză de mai sus scoate în evidenţă principala calitate a lui Dado: e un antrenor care analizează bine un meci. Problema lui, sau mitul creeat de noi, este lipsa vitezei de reacţie. Aştept ca, avându-l şi pe Saşa Oc lângă el, să infirme, mai ales în Eurocup, reproşurile noastre.

    cu 9 ani în urmă (11.10.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Analiza
      Analizeaza bine jocul si adversarul, dupa meci si asta nu stiu daca il ajuta foarte mult. Ideal ar fi sa-si " citeasca " adversarii inaintea meciului sau, in cel mai rau caz, pe parcursul acestuia. Oricum atat cu Clujul cat si cu Oradea s-a descurcat foarte bine.

      cu 9 ani în urmă (11.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!