Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic continuă la CSM Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
09.07.2014

După un sezon petrecut în Bihor care a culminat cu cele mai bune performanțe obținute de către CSM Oradea, Vujadin Subotic a semnat un nou contract cu oficialii clubului orădean. Muntenegreanul a fost unul dintre jucătorii importanți ai sezonului trecut, ajutându-i pe bihoreni să atingă cele mai mari performanțe de până acum, calificarea în finala Cupei României și a Ligii Naționale.

Vujadin a bifat sezonul trecut 48 de meciuri în tricoul Oradiei, dintre care câte șase au fost în Cupa României și în FIBA EuroChallenge. În cele 24:25 de minute în meciurile din Liga Națională, Vujadin Subotic a avut o medie de 10.6 puncte pe meci, 3.3 recuperări și 1.6 pase decisive. În cele șase meciuri din Cupa României, media de minute pe partidă fiind 24:31, muntenegreanul a avut 12.3 puncte, 2.5 recuperări și 2.3 pase decisive. Cea mai bună medie de puncte a avut-o în jocurile pe care le-a susținut cu Oradea în EuroChallenge, 12.5, 3.5 recuperări și 2.7 pase decisive în 30:20 de minute.

Înainte de a sosi în România, Vujadin Subotic a mai trecut pe la Buducnost Podgorica, Union Olimpija Ljubljana, Steaua Roșie Belgrad, NY Phanyoms Braunschweig, Keravnos, AEK Larnaca sau AEL Limasol.
La cei 32 de ani, având 1.96 metri, Vujadin Subotic  s-a dovedit foarte util atât pe faza ofensivă cât și în apărare, fiind un jucător polivalent, talentat și foarte experimentat.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro; Info: csmoradea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    bun
    Din cate vad suporterii oradeni nu prea au motive sa se ingrijoreze, managementul echipei nu se grabeste si isi masoara fiecare mutare.
    Krapic il va suplinii cu success pe Titus Nicoara, chiar este un jucator mai complet, cu un excellent shoot de 3 ceea ce se cauta in baschetul modern la un jucator de poz. 4.
    Semnarea lui Subotic este cea mai buna miscare pe care o puteau face oradenii, jucator foarte bun, complet cu mare experienta.

    cu 9 ani în urmă (09.07.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      inca 3
      asteptam si restul lotului...
      bravo Cristi!
      bravo Serban!

      cu 9 ani în urmă (09.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!