Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Mai avem trei meciuri pentru a ne asigura un loc în play-off”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2015

Vujadin Subotic ne-a oferit o declarație după ce echipa sa, CSM-U Oradea, a pierdut cu scorul de 97-88 partida jucată pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Sportivul sârb în vârstă de 34 de ani spune că echipa sa putea câștiga și maispune că acum echipa bihoreană este obligată să-și asigure locul de play-off în ultimele 3 meciuri pe care le mai are de disputat:

„Ce pot spune, am pierdut jocul. Cu toate problemele pe care le avem cred că puteam juca mult mai serios și câștiga acest meci dar ce mai pot spune acum, lucrurle proaste s-au petrecut și mai avem trei meciuri pentru a ne asigura un loc în play-off.”

Jucătorul orădean a vorbit și despre lucrurile care au făcut diferența în partida de miercuri seara, jucată la Mediaș:

„Cred nu că am putut opri tranziția lor, cum am spus și înaintea jocului. Ei au marcat coșuri importante de la 3 puncte care au contat pe tot parcursul meciului.”

În încheiere, Vujadin Subotic a vorbit și despre situația delicată prin care trece în acest moment echipa condusă de Cristian Achim:

„Este o situație foarte grea pentru noi, trebuie să ne revenim, să muncim și mai mult, să devenim mult mai serioși și câștigăm următoarele trei partide.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    serios?
    alo capitane.... dar oare ce va opreste sa luati meciurile in serios? asta e declaratia capitanului: "trebuie sa devenim mai seriosi" .... vai si amar ce a ajuns echipa asta...
    dupa incidentele de la tg jiu ma asteptam la o rabufnire de orgoliu a marelui capitan subotic... si el ce face... fault tehnic la -6 puncte, extraordinar capitan, cel mai bun exemplu pt toti.
    PS.. domnule achim... de cand sunteti la oradea (mai bine zis toti anii in afara de acesta) erati un obsedat al jocului de aparare... ce se intampla cu defensiva???? numai cine nu vrea nu ne da minim 85-90-95 pcte... incredibil!!!

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!