Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Meritam cel puțin o victorie la București”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.04.2015

Vicecampioana României în exercițiu CSM-U Oradea va avea o misiune extrem de dificilă în încercarea de a ajunge în semifinalele LNBM. După ce au pierdut primele meciuri de la București cu Steaua, bihorenii au nevoie de 3 victorii consecutive pentru a-și asigura biletele în „careul de ași”. 

Seria se mută în weekend la Oradea pentru meciurile 3, respectiv 4 dacă va mai fi nevoie de acesta. O victorie a roș-albaștrilor din Capitală ar închide automat seria. Vujadin Subotic, extrema celor de la Oradea, a spus câteva cuvinte despre primele două confruntări de la București, pierdute de echipa sa cu 79-80 și 77-79, dar și despre confruntarea sau confruntările care vor fi găzduite de Arena „Antonio Alexe”. 

„Primele două meciuri din play-off au fost similare și cred că le puteam câștiga pe ambele, dar cel puțin o victorie meritam și noi. Acum nu ne mai putem gândi foarte mult la ceea ce s-a întâmplat, ne îndreptăm atenția spre următorul meci, acolo unde vom încerca să învățăm din greșelile de la București și să câștigăm pe terenul nostru. Credem în continuare în victorie și menținem o atmosferă bună în cadrul echipei până la sfârșit. Desigur, va trebui să dăm tot ce avem în acest moment pentru a câștiga următoarele partide și să aducem bucurie fanilor noștri, care eu cred că vor veni în număr mare la sală”, a spus Subotic într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet

Muntenegreanul pregătit de Cristian Achim a făcut două partide foarte bune la București, reușind să totalizele în cele două înfrângeri următoarele cifre: 43 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, 3 mingi pierdute și 44 de unități la eficiență, totul în 68:36 minute jucate. 

Meciul 3 este programat sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 19:50, fiind transmis de DigiSport 3. Dacă se va ajunge în Meciul 4, acesta se va disputa duminică, 19 aprilie, cu începere de la ora 18:00 tot pe DigiSport 3. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!