Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Cherry nu continuă la U-Banca Transilvania

Will Cherry nu continuă la U-Banca Transilvania

În cursul săptămânii trecute, U-BT Cluj-Napoca a anunțat transferul lui Will Cherry, venit în locul lui Toni Katic. Acesta a sosit vineri în orașul de pe Someș, însă nu a jucat marți contra Darussafaka, fiindcă nu a trecut vizita medicală.

La conferința de presă de după victoria cu turcii, l-am întrebat pe Mihai Silvășan dacă Cherry va continua în lotul campioanei României, însă antrenorul alb-negrilor a spus că e prea devreme pentru a spune.

Astăzi (07.10), clubul clujean a anunțat că Cherry nu rămâne la formația ardeleană și va pleca în Statele Unite.

Will Cherry nu a fost legitimat de către U-Banca Transilvania. Jucătorul a sosit săptămâna trecută la Cluj-Napoca, însă nu a trecut vizitele medicale pe care sportivii trebuie să le efectueze.

Mai exact, americanul a fost consultat de două cabinete diferite, care au oferit același diagnostic. În urma testărilor EKG, sportivului i-a fost găsită o problemă cardiacă. Drept urmare, contractul lui Cherry nu a intrat în vigoare. Will se va întoarce astăzi în Statele Unite ale Americii.

Will Cherry a fost transferat la U-Banca Transilvania în condițiile în care Giordan Watson și Brandon Brown se confruntă accidentări. Între timp, Watson a putut fi folosit în duelul câștigat marți, cu Darüşşafaka. În paralel, Watson și Brown își continuă procesul de recuperare alături de staff-ul medical al clubului nostru”, este comunicatul publicat pe u-bt.basketball.

Limita de modificare a loturilor pentru Basketball Champions League a expirat așa că nu ne așteptăm ca U-BT Cluj-Napoca să legitimeze un nou jucător. Rămâne de văzut care este situația medicală a lui Giordan Watson, care a jucat acum două zile în disputa cu Darussafaka.

*foto: 406 MT Sports

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    s-o fi gandit
    ca Romania e un fel de Tanzania. Nu il intreaba nimeni de nimic, intra direct in teren. Ma intreb cum a jucat pana acum. Genul asta de probleme cardiace la persoane tinere, atleti, nu prea apar de azi pe maine.
    Altfel, pentru noi, nasol. Ramanem DIN NOU fara PG.

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      asta cu jocurile
      e discutabila. Pai - din cate stiu - nu a jucat deloc sezonul trecut, iar sezonul asta a prins doar un meci oficial

      cu 2 ani în urmă (07.10.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    O
    veste proasta oricum am lua-o, mai ales partea cu lot "inghetat" pentru competitia europeana. Raman la parerea ca in aceasta competie va fi din ce in ce mai greu fara un conducator de joc bun si sanatos. Partea cu "continua recuperarea" pentru Watson si Brown nu cred ca linisteste pe nimeni in acest moment

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Mult succes
    Multa sanatate lui Will Cherry si insanatosire grabnica

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!