Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Davis, debut în preliminariile AmeriCup 2022. Video

Will Davis, debut în preliminariile AmeriCup 2022. Video

Will Davis, fostul jucător al lui CSA Steaua, a jucat pentru naționala Statelor Unite ale Americii în partida împotriva Mexicului din preliminariile FIBA AmeriCup 2022.

Cum era de așteptat, Team USA a câștigat partida cu scorul de 96-75.

Davis nu a început partida ca titular, însă a contribuit la victoria echipei sale cu 10 puncte (4/5 din acțiune și 2/2 la libere), 5 recuperări și un capac. Jucătorul trecut prin LNBM a fost unul dintre cei mai eficienți jucători ai formației cu un indice de 14 la eficiență.

Cu un indice de 22 la eficiență, datorat celor 7 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive, veteranul Joe Johnson a fost cel mai bun jucător de pe teren. Un alt baschetbalist ce a avut un impact puternic asupra ligii profesioniste nord-americane, Isaiah Thomas, a încheiat partida cu  9 puncte și 3 pase decisive.

Cu un bilanț de 6-0 în grupa D a preliminarilor, SUA a obținut la pas calificarea la turneul final dintr-o grupă din care au mai făcut parte Puerto Rico, Mexic și Bahamas (singura formație din această grupă care nu a reușit să prindă biletele la AmeriCup 2022).

*foto: fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!