Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Davis II, fost jucător al Stelei, se află în lotul naționalei SUA la FIBA AmeriCup

Will Davis II, fost jucător al Stelei, se află în lotul naționalei SUA la FIBA AmeriCup

Team USA a anunțat lotul de jucători cu care va aborda cele două partide din fereastra din februarie în calificările pentru AmeriCup.

Din lotul echipei americane face parte și Will Davis II, jucător care a evoluat la Steaua București în sezonul 2019/2020. În prezent, Davis nu are niciun angajament. La Steaua, baschetbalistul american a jucat 17 partide și a avut medii statistice de 8,1 puncte și 3,4 recuperări.

În lotul Team USA se află trei nume importante. Este vorba de foștii All-Star NBA, Joe Johnson și Isaiah Thomas, dar și de James Nunnally, fost campion al Euroligii alături de Fenerbahce.

Din lotul americanilor mai fac parte următorii jucători: Paul Atkinson (Yale University); Cat Barber (Free Agent/North Carolina State); Josh Boone (Free Agent/Connecticut); Chris Daniels (Free Agent/ Texas A&M Univ.–Corpus Christi); KJ Feagin (Free Agent/San Diego State); Treveon Graham (Free Agent/VCU); Ra’Shad James (Orasi Ravenna, Italy/Northwood); Dakota Mathias (Free Agent/Purdue); James Nunnally (Free Agent/UC Santa Barbara); Jordan Sibert (Free Agent/Dayton); and Tre’Shawn Thurman (Free Agent/Nevada).

Statele Unite ale Americii vor juca împotriva naționalei din Bahamas (19 februarie) și Mexic (20 februarie).

*foto: sportpictures.eu

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!