Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin: “Câștigarea finalei este obiectivul nostru, indiferent de câte meciuri va fi nevoie”

Marius Petri

Marius Petri
06.06.2014

Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin se află la egalitate, 1-1, după primele două jocuri disputate pe terenul celor de la CSU Asesoft Ploiești. Astfel, CSM Oradea va primi vizita campionilor en-titre în zilele de 7 și 8 iunie, având speranța de a-și adjudeca primul campionat din istoria clubului chiar în fața propriilor suporteri. Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din lotul lui Cristian Achim, Will Franklin, a oferit un scurt interviu cititorilor TotalBaschet.ro înaintea celor două meciuri contra prahovenilor.

Ce părere ai despre seria contra celor de la Asesoft?

Seria este la egalitate, în ceea ce privește echipa lucrurile merg bine, jocul al treilea va fi foarte intens și greu din punct de vedere fizic, mă aștept să fie un meci interesant.

Crezi că puteți vă puteți adjudeca ultimul act în 4 meciuri?

Câștigarea finalei este obiectivul nostru principal, indiferent de câte partide va fi nevoie, trebuie să ieșim pe parchet și să ne dăm sufletul pe teren, să facem tot ce ne stă în putință pentru victorie.

Ești de părere că puteți repeta performanța din prima partidă, când ați făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon?

Nu ne putem concentra să facem același joc din primul meci, fiecare dintre cele două echipe se va adapta stilului de joc, iar noi trebuie să stăm concentrați și să jucăm în ritmul meciului.

Este esențial pentru voi să câștigați meciul 3?

Am prefera să câștigăm orice joc posibil, iar meciul 3 pe teren propriu ar fi un început grozav.

Ce așteptări ai de la fani în aceste două meciuri de pe teren propriu?

Fanii vor fi foarte importanți în aceste două jocuri de acasă, mă aștept ca energia din sală să fie extrem de puternică.

Franklin a fost unul din pionii de bază ai orădenilor în primele două partide ale finalei, fiind cel mai eficient jucător din echipa sa în meciul 2, când a reușit 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decizie.

Meciul 3 al finalei LNBM va debuta mâine, 7 iunie, începând cu ora 20:15 și va fi transmis în direct de DigiSport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!