Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Xavier Rathan-Mayes este noul jucător al BC CSU Sibiu

Xavier Rathan-Mayes este noul jucător al BC CSU Sibiu

Xavier Rathan-Mayes este noul jucător al BC CSU Sibiu.

Rathan-Mayers este de origine canadiană, are 26 de ani și este un jucător polivalent ce poate evolua pe pozițiile 1, 2 și 3. Stagiunea precedentă, baschetbalistul cu o înălțime de 1,93m a  evoluat în G-League pentru Agua Caliente Clippers, unde în 34 de meciuri a adunat medii statistice de 12,7 puncte, 4,3 recuperări și 6,1 pase decisive. 

Noul jucător al lui CSU Sibiu nu este la prima experiență pe teritoriul Europei, acesta a jucat un sezon în prima ligă israeliană pentru Bnei Herzeliya (2018/2019) și unul în prima ligă a Greciei și în Basketball Champions League alături de AEK Athena. 

De asemenea, CV-ul lui Rathan-Mayers include 5 meciuri în NBA în echipamentul lui Memphis Grizzlies. 

Sunt cu adevărat încântat să mă alătur echipei și organizației. Obiectivul meu este să ajut în orice mod posibil echipa pentru ca acest sezon să fie unul de mare succes. Am văzut câteva videoclipuri și imagini despre cât de uimitori sunt fanii și sunt atât de încântat să mă vadă jucând în echipa lor. Țelul meu este să câștig fiecare competiție și să contribui la succesul echipei. Sunt onorat să pot juca pentru un antrenor extraordinar și o echipă uimitoare și abia aștept să mă alătur grupului, a spus Xavier Rathan Mayes pentru site-ul oficial al clubului de pe Cibin. 

După această mutare, BC CSU Sibiu ajunge la al treilea extra transfer după cele ale lui Kevin Hardy și Blake Reynolds.

*foto: nba.com 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    XRM
    Pare o întărire foarte buna.
    Cel mai probabil se va renunța la Lutete?

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    XRM
    Un jucator extrem de interesant, care in mod normal este peste nivelul campionatului romanesc.
    Foarte bun scoutingul si marile merite le are cred DF, ca a reusit sa-l convinga sa vina la Sibiu. Pentru bula de FIBA EuropeCup de la Oradea ar trebui sa ne fie de mare ajutor.
    PS Lutete este cel la care se renunta.

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021)
    • uplifter:

      Sibiu
      Bun CV, foarte tare cum a venit la Sibiu direct din G League.
      Pare genul de jucător potrivit pt jocul Sibiului de anul asta, cu mișcare, plimbatul rapid al mingii pana la omul liber care șutează.
      Prin ultimele transferuri se pare ca vor creste pretențiile Sibiului pt sezonul asta. Deși nu va fi ușor sa încadrezi în echipa 2 jucători în momentul asta al sezonului.

      cu 3 ani în urmă (26.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    XRM
    Un transfer foarte interesant (eu personal aștept să-l vad în teren) acum întrebarea este cine stă sau a fost adus pentru competia Europeană. În altă ordine de idei acum arătăm foarte bine și dacă tot avem 7 străini să naturalizam pe cineva și ne batem la campionat

    cu 3 ani în urmă (27.02.2021) Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    Sibiu
    Transfer surprinzător. Direct din G-League în România? Sibiul întra clar în lupta pt titlu și cu șanse foarte mari. Nu știu cum au reușit dar bravo lor!!! (o fi venit un sponsor nou).
    Abia aștept să-l vad...

    cu 3 ani în urmă (27.02.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Buget
      Nu s-au făcut miracole, dar e evident că bugetul clubului a fost stabilizat și securizat. Ținând cont de previziunile de azi vară, eu cred că suntem într-o poziție foarte bună.

      cu 3 ani în urmă (27.02.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      buget
      Omul vine dupa o accidentare si un an in care nu a avut echipa, deci nu cred ca a venit pe cine stie ce salariu. Pentru el pare sa fie mai mult un sezon de revenire / relansare.

      cu 3 ani în urmă (27.02.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Nikant :

    XRM
    Pe surse 😁, se aude ca nu se renunta la nimeni, si avem 7 străini nu opt . (prieteni din Alma Vii stiu de ce 😉)

    cu 3 ani în urmă (27.02.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      E prea de tot
      Ne-ai băgat în ceață rău (de fapt e foarte clar ce vrei să spui), dacă tot știi ceva spune și aici că nu află nimeni...

      cu 3 ani în urmă (27.02.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      @Nikant
      ce se mai aude pe surse ? ca ne descurcam si pe logica negativa .

      cu 3 ani în urmă (02.03.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!