Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zan Kosic este noul jucător al lui BC Athletic Constanța

Zan Kosic este noul jucător al lui BC Athletic Constanța

BC Athletic Constanța a anunțat transferul lui Zan Tosic, un conducător de joc sloven în vârstă de 28 de ani, care vine din țara natală de la Hopsi Polzela.

Născut pe 4 iunie 1993, Kosic măsoară 1.88 metri și este un un jucător de poziția 1.

În sezonul precedent a bifat 23 de prezențe în prima ligă a Sloveniei și a avut medii statstice de 16.9 puncte, 6.2 pase decisive și 3.6 recuperări. El a încheiat cu procentaje de 45.8% din acțiune, 34.7% de la 3 puncte și 83.0% de la linia de libere, pentru 17.1 la eficiență.

Zan Tosic se află la prima experiență în afara țării sale. El a evoluat la Maribor Messer, Radenska, Rogaska, Terme O. și Hopsi Polzela.

Zan Tosic este al doilea jucător străin transferat oficial de BC Athletic Constanța, după Pavel Marinov, cel care și-a anunțat revenirea în România în presa din Bulgaria

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!