Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Echipa din Belgrad are un atac foarte bun, dar îşi neglijează apărarea. Încercăm să speculăm acest lucru"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.11.2011


Fundaşul se află la primul sezon la BC Timişoara

BC Timişoara caută prima victorie în Liga Balcanică, marţi seară, când va întâlni pe OKK Belgrad într-un meci din cadrul etapei a 3-a. Partida, ce începe la orele 18:00, va avea loc la Sala Sporturilor Constantin Jude din localitate şi va fi transmisă de către TVR 3. Până în acest moment ambele formaţii au înregistrat numai înfrângeri.

Zlatko Jovanovic este de părere că adversarii de mâine sunt foarte puternici însă BC Timişoara va încerca să îşi impună jocul şi să joace agresiv în apărare.

E o echipă foarte puternică. Au mulţi jucători buni care nu şi-au găsit echipe puternice în afara Serbiei. Sanovic este cel mai bun jucător al lor, dar au şi alţi jucători periculoşi. În această competiţie am pierdut primele două jocuri, dar la fel de bine le puteam câştiga. Mâine vom încerca să ne impunem jocul, să jucăm agresiv în apărare.

De asemenea fundaşul bănăţenilor afirmă că individualităţile din echipa sârbilor pot fi un avantaj pentru ei însă pentru a profita de acest lucru timişorenii trebuie "să joace bine".

Cred că e un avantaj pentru noi faptul că au multe individualităţi, dar nu neapărat o echipă sudată. Noi am jucat încă de la începutul sezonului ca un colectiv. Pe ei îi interesează mult atacul, şi mai puţin defensiva. Trebuie să jucăm bine şi să încercăm să câştigăm.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!