Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic la primul double-double stagional. Stabilește recorduri la pase decisive și eficiență

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.03.2012

Zlatko Jovanovic, conducătorul de joc al echipei BC Timișoara, a stabilit un nou record personal stagional din punct de vedere al paselor decisive distribuite într-un singur meci și unul de eficiență. Această realizare a fost consemnată în meciul câștigat asupra lui CSU Sibiu, scor 94-68.

În 38 minute de joc, Zlatko a instrumentat, încă o dată, cu mare siguranță acțiunile ofensive ale liderului la zi în Divizia A. El a avut 2/3 la aruncările de două puncte, 4/6 la trei puncte și 5/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 puncte.

Zlatko a distribuit 13 pase decisive, adăugând 4 recuperări și o intercepție cu trei posesii pierdute pentru un indice de 33 la eficiență!

Astfel, Jovanovic realizează primul double-double în baschetul românesc. Spre deosebire de câțiva dintre colegii săi, care resimt tot mai mult oboseala, Zlatko joacă din ce în ce mai bine și mai precis.

În ultimele trei meciuri disputate Jovanovic a înscris de fiecare dată peste 20 de puncte și are medii de 23.0 puncte, 9.6 pase decisive cu 3.0 posesii pierdute în condițiile în care a jucat câte 38 de minute de fiecare dată. De notat că Zlatko are 38 meciuri jucate până în prezent.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!