Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Putem să suferim, putem să plângem, însă asta nu ne ajută cu nimic"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.02.2012

Timişorenii au revenit în sala de antrenament, dar sunt în continuare afectaţi de pierderea finalei Cupei României în faţa Piteştiului. Alb-violeţii îşi revin cu greu din dezamăgire, dar nici nu au încotro, pentru că miercuri joacă deja un nou meci. Vor evolua în Liga Balcanică, în deplasare cu Galil Gilboa, acolo unde sunt obligaţi să învingă ca să mai poată spera la calificarea din grupa A.

Fundaşul Zlatko Jovanovic a descris însă starea de spirit din vestiar. Conform banatsport.ro, sârbul îşi îndeamnă colegii să treacă peste eşecul din finala Cupei, dacă vor să continue cu bine campionatul.

Putem să suferim, putem să plângem, însă asta nu ne ajută cu nimic. Viața merge înainte, am pierdut finala. Felicit echipa din Pitești, dar îi felicit și pe colegii mei, pentru că eu cred că am arătat mult caracter în tot parcursul nostru din cupă. E greu să trecem peste acest eșec, dar azi e o nouă zi. E la fel ca în viață, o dată ești sus, următoarea dată cazi, e normal.

Timişorenii au parte de acum înainte de un program infernal, cu meciuri din 3 în 3 zile, până la finalul sezonului.

foto: hotnews.ro 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    traseu greu
    Timisoara a vut cel mai greu traseu pana in finala Cupei,plus ca urmeaza meciuri si mai grele.Zlatko si Dragos Andrei au fost oamenii Timisoarei cei mai buni in Cupa.

    cu 12 ani în urmă (21.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!