Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic, al 4-lea meci cu 30+ puncte și eficiență

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.02.2012

Zoran Krstanovic, pivotul echipei campioane - U Mobitelco Cluj, a fost principalul marcator al etapei a 22-a în Divizia A masculin. El a alimentat ofensiva ardelenilor în cele 37 minute petrecute pe parchetul sălii din Giurgiu, acolo unde trupa lui Marcel Țenter a învins cu scorul de 88-77.

În timpul de joc alocat Zoki a avut 14/16 la aruncările de două puncte, 0/2 la trei puncte și 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 33 puncte. Krstanovic a adăugat 6 recuperări, o pasă decisivă și două intercepții fără nicio posesie pierdută pentru un coeficient de 37 la eficiență.

Este al 4-lea meci în acest sezon când Krstanovic trece de 30 puncte și tot al 4-lea când trece de 30 la eficiență. De fapt cele două s-au consemnat în aceleași meciuri. Adversari au fost Iași, Dinamo și Sibiu.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!