Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic: "Contractul meu cu "U" s-a încheiat şi în acest moment sunt un jucător liber de contract"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2012


Foto: Andor Marton

Zoran Krstanovic a fost un pilon de bază, în ultimii ani, la "U" Mobitelco Cluj-Napoca, echipă cu care a cucerit titlul de campioan naţional în anul 2011. Acest aspect este dublat de prestaţia sportivului de origine sârbă, în stagiunea recent încheiată, când Zoki a fost liderul echipei la categoriile puncte marcate respectiv recuperări. În 36 de meciuri acesta a izbutit o medie de 20.9 puncte respectiv 8.4 recuperări.

Din câte se pare, sunt punţine şanse ca sezonul următor să-l gasească pe Krstanovic tot la gruparea de pe malul Someşului Mic. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Zoki spune că are oferte atât din ţară cât şi din afară, însă în momentul de faţă nu s-a decis căruia să-i dea curs. Întrebat dacă se gândeşte să continue la "U", acesta a spus că în momentul de faţă este un jucător liber de contract.

Care sunt planurile tale pentru următorul sezon ? Ai fost ofertat de alte echipe din România ?

În această perioadă ţin o legătură permanentă cu agentul meu şi căutăm cea mai bună soluţie posibilă. Am primit câteva oferte de la unele cluburi din România, însă cele mai multe oferte au venit din afara României. În momentul de faţă nu pot să vă spun nimic decât că iau în considerare mai multe oferte.

Doreşti să continui la "U" având în vedere schimbarea obiectivului ?

Sunt la curent cu ultimele noutăţi legate de "U" Mobitelco. Ştiu că se vor gândi la titlu abia peste 3-4 ani, Mircea mi-a spus acest lucru. Singura problemă de la Cluj este bugetul şi de aceea au fost forţaţi să adopte această strategie. Contractul meu cu "U" s-a încheiat şi în acest moment sunt un jucător liber de contract.

Cum ai caracteriza sezonul trecut ?

Sezonul trecut a fost unul bun cu toate problemele pe care le-am întâmpinat la club. Am avut parte de multe accidentări, au fost intârzieri de salariu, David a avut probleme cu testul antidoping, Rob a decis să-şi încheie cariera, iar astfel s-a creat mult stres şi multă presiune pentru că a trebuit să ne apărăm titlul cucerit anul trecut. Cu toate aceste probleme am terminat pe locul 4. De aceea spun că a fost un sezon bun şi că toată lumea ar trebui să fie mulţumită.

1 comentariu la aceasta stire:
  • ultras79 :

    respecte zoki
    Va alege sa joace la sibiu sau la campioana ungariei !

    cu 11 ani în urmă (12.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!