Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov: „Voi sugera conducerii să jucăm toate meciurile de acum încolo la Oradea”

Aco Todorov: „Voi sugera conducerii să jucăm toate meciurile de acum încolo la Oradea”

SCM U Craiova a reușit o victorie importantă în compania celor de la CSM Oradea, scor 84-79, în ultimul meci al grupei de la Arena Toni Alexe, din cadrul turneului 6 al LNBM.

La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Aco Todorov, și-a lăudat echipa pentru efortul pe care l-a depus, în contextul în care au avut o rotație foarte scurtă din cauza accidentărilor:

„Vreau în primul rând să le mulțumesc tuturor jucătorilor mei pentru că astăzi am jucat fără doi băieți cruciali din rotația noastră pe care am decis să nu îi folosesc pe ultima sută de metri. Am jucat cu o rotație scurtă, de aceea i-am avut pe Pratt și Henson jucând 38 de minute, pe Person jucând 35 de minute și am avut și șapte meciuri în 15 zile. Mai mult am jucat și împotriva celei mai bune echipe din România în ultimii cinci ani, judecând după trofee. Așa că ce am făcut cu o zi înainte, distrugând Dinamo, iar apoi să câștigăm din nou pe acest teren, cu o formulă diferită față de cea de acum, pentru mine înseamnă că avem o echipă bună și că trebuie să lucrăm în continuare mai departe și să ajungem la nivelul la care ne dorim, pentru că putem fi o echipă de luat în seamă în această ligă.”

Întrebat cu privire la faptul că a rămas fără înfrângere în acest sezon pe parchetul celor de la Oradea, după turneul de succes din Cupa României, Todorov a răspuns:

„Îi voi sugera managerului meu să jucăm toate meciurile de acum încolo Oradea, pentru că aici suntem 6-0 și la Craiova suntem 3-2”

Cât despre prestația formației sale în actuala stagiune, Aco a zis că:

„Îmi pare rău că am pierdut acel meci cu Dinamo, pentru că cu acea victorie am fi fost în primele trei din LNBM. Nu mai contează acum. Baschetul este baschet și încercăm să învățăm din greșeli. Am încercat să avem în continuare o defensivă bună. În ultimele patru meciuri am avut 75 de puncte încasate cu Steaua, cu Cluj, 54 cu Timișoara și am fi fi ținut sub 75 și cu Oradea dacă nu făceam câteva greșeli stupide pe final, iar acest lucru ne-a lipsit în ultimii doi ani la Craiova. Dar știm că din cauza unui buget limitat nu avem foarte mult talent la echipa noastră, dar trebuie să jucăm o apărare cât mai bună, iar atacul să se hrănească din defensiva noastră. Iar acest lucru ar trebui să fie principalul nostru atu de acum încolo.”

După această victorie, Craiova ocupă locul cinci în clasamentul LNBM, cu 7 victorii și 4 înfrângeri.

*foto: captură youtube superbet

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!