Stiri Cupa României Masculin

Alin Andrieș rămâne încă un sezon la FC Argeș Basketball

Alin Andrieș rămâne încă un sezon la FC Argeș Basketball

FC Argeș Basketball a anunțat astăzi numele celui de-al doilea jucător din lotul lui Nebojsa Vidic. Este vorba de Alin Andrieș, baschetbalist în vârstă de 32 de ani care are 11 sezoane la activ în Liga Națională de Baschet Masculin.

Născut în Constanța, Andrieș evoluează pe pozițiile 2-3, având o înălțime de 1.98 metri. Acesta a debutat în prima divizie în 2010, când a jucat 34 de meciuri pentru CSU Cuadripol Brașov.

Au urmat patru sezoane la BC Timba Timișoara, formație alături de care a evoluat mai întâi în liga secundă și apoi în primul eșalon al baschetului românesc. În perioada 2015-2020, Andrieș a petrecut câte un sezon la Gaz Metan Mediaș, SCM Timișoara, ABC Athletic Constanța și CSM Târgu Jiu.

După stagiunea suspendată din cauza pandemiei, jucătorul român și-a continuat cariera la SCM U Craiova, unde a stat vreme de două sezoane, înainte de a semna cu FC Argeș Basketball.

În ediția 2022-2023 a LNBM, Andrieș a adunat 2.6 puncte și 1.0 recuperări în 30 de meciuri disputate pentru alb-violeți. Veteranul argeșenilor a decis să continue la Pitești, alăturându-i-se lui Christian Chițu, care s-a transferat de la CSM Ploiești la FC Argeș Basketball.

*foto: Facebook - FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!