Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu începe cu dreptul noua stagiune a LNBM

BC CSU Sibiu începe cu dreptul noua stagiune a LNBM

BC CSU Sibiu a câștigat meciul de debut în Liga Națională de Baschet Masculin. Trupa lui Dan Fleșeriu a trecut astăzi, 11 decembrie, de CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 105-90, într-un meci desfășurat în Sala Trnasilvania.

A doua partidă a zilei de la Sibiu a început cu două coșuri de la mare distanță, câte unul pentru fiecare echipă. BC CSU Sibiu s-a desprins la două posesii după o triplă a lui Aurelian Gavriloaia, scor 10-5. Addison a mai marcat un coș de 3 puncte pentru gazde, ca mai apoi Vlad Corpodean să oprească seria bună a adversarilor iar scorul ajungea la 13-7. Jocul a curs într-o singură direcție apoi și BC CSU Sibiu conducea cu scorul de 23-11 după primele 10 minute ale meciului. Isaiah Philmore a deschis actul secund cu două triple într-un minut. Actul secund a fost unul cu multe puncte marcate, câștigat de sibieni cu 31-26, care a astfel aveau la pauză un avantaj de 17 puncte, scor 54-37.

În partea secundă, CSM Miercurea Ciuc a reușit să câștige sfertul trei cu scorul de 22-17 și diferența era una recuperabilă înaintea ultimelor 10 minute de joc. Actul decisiv a fost cel mai spectaculos al partidei, în care fiecare echipă a reușit să depășească borna celor 30 de puncte marcate. BC CSU Sibiu și-a consolidat avantajul și s-a impus la final cu scorul de 105-90.

Isaiah Philomre a fost omul meciului cu 26 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Lucas Tohătan a contribuit cu 17 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. Chris Cooper a totalizat 13 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Torok și Addison au adăugat fiecare câte 12 puncte.

Miles Bowman a fost cel mai bun marcator al ciucanilor cu 17 puncte, lângă care a adăugat 8 recuperări. Darius Chatkevicius a terminat în double-double, 17 puncte și 10 recuperări iar Vlad Corpodean a contribuit cu 13 puncte și 5 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Ok
    Un început bun ținând cont de absențe, în prima parte am văzut câteva faze chiar bune, având în vedere venirea lui Hardy arătăm destul de bine. Un jucător de calitate pe 4-5 și cred ca ne batem la primul loc (sper)

    cu 3 ani în urmă (12.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!